Autor: ITuudised.ee • 7. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ICT Week 2016 tõi kokku tuhanded eksperdid nii Eestist kui välismaalt

Foto: EAS
Möödunud nädala reedel lõppes kolmandat korda toimunud info- ja kommunikatsioonitehnoloogia nädal ICT Week 2016, mille tänavusteks põhiteemadeks olid e-valitsemine, e-residentsus, roheline IT, nutitööstus, finantstehnoloogia ja riistvara areng.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse egiidi all korraldatud nädal tõestas, et arenguks on vaja rahvusvahelist koostööd, kus oma ala eksperdid saavad kokku tulla ning jagada üksteisega lisaks teadmistele ka muljeid ja emotsioone, sest just innovatsiooni- ja ettevõtjasõbralik meelsus on see, mis uute ideede arendajad võiks Eestisse tuua. 

Ürituste käigus astusid teiste seas üles endine Ungari tervishoiuminister Miklós Szócska, riskiinvestor Tim Draper, kes keskendus oma sõnumis riskikapitalifondidele ja eelkõige sellele, mida tema investeerides ühes idufirmas otsib. Lisaks veel Yorki hertsog prints Andrew, Innovation Norway juht Anita Krohn Traaseth, kes leidis, et väikesed riigid nagu Eesti ja Norra vajavad maailmaturgu, küsimus on, kas suudame ja oskame ennast maailmale pakkuda, ja paljud teised asjatundjad nii Eestist kui välismaalt.

Euroopa Regionaalarengu Fondi rahastusel toimuv ICT Week 2016 on piirkonna üks tähtsamaid info- ja kommunikatsioonitehnoloogia teemanädalaid, mille keskmes oli e-valitsemine ja e-residentsus, roheline IT, nutitööstus, finantstehnoloogia, riistvara areng ja muud teemad. Rohkem informatsiooni www.ictweek.eu  ja www.facebook.com/EstonianICTWeek

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755