Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 13. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politsei esitatud kahtlustuse on saanud Regionaalhaigla juhtidest ka infotehnoloogia direktor

Foto: Eiko Kink
Politsei- ja piirivalveamet saatis reedel Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) juhatusele ja nõukogule kirja infoga, et nende uurimise põhjal on haiglas kolm juhti, sh juhatuse esimees, pannud toime õigusrikkumisi, teatas Regionaalhaigla pressiteates.

Kahtlustuse on saanud Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik, ettevõtte infotehnoloogia direktor Marko Kilk ja toitlustujuht Anu Vähi.

PPAst haiglale saadetud kirjas viidatud kahtlustus on seotud haigla kahe juhtivtöötaja osalemisega haigla endise toitlustusoperaatori iga-aastasel kliendiüritusel. Jutt on sellest, et reisi kulud – lennukipileti ja ühe hotelliöö maksumuse - kattis kutse esitaja.

Teine PPA kirjas toodud etteheide on seotud juhatuse esimehe ja IT direktori töölähetuste aruannete ebatäpsuste ja võimalike vigadega. 

Loe pikemalt Äripäevast Tõnis Alliku selgitusi esitatud kahtlustustele. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755