Eesti mobiilsideoperaatorid võimaldavad täna ja homme Türgis viibivatel klientidel tasuta sidet pidada

Eile õhtul Türgis Istanbuli lennujaamas toimunud sündmuste valguses ei pea Türgis viibivad kliendid muretsema oma lähedastega suhtlemisel rändlustasude pärast, kuna nii Tele2, Elisa kui ka Telia võimaldavad ajavahemikul 29.-30.06 kasutada teenuseid tasuta.

Eile hilisõhtul Istanbuli lennujaamas toimunud traagilistest sündmustest ajendatuna katab Tele2 oma Türgis viibivatele lepingulistele klientidele vahemikus 29.-30.06. sissetulevad ja väljuvad kõned ning SMS-ide saatmise, et nad saaksid lähedastega tasuta sidet pidada.

„Türgis viibivatel eestlastel on praegu hädavajalik kodustega kontakti hoida, andmaks neile teada oma asukohast, olukorrast Türgis ja sellest, et nendega on kõik korras,“ selgitas Tele2 tegevjuht Argo Virkebau juhtkonna otsust. „Loodame, et tasuta kõned ja sõnumid aitavad selle sõnumi Eestisse viia, muretsemata seejuures rändlustasude pärast.“

29.-30.06 on kõigil Telia ja Diili lepingulistel klientidel ning kõnekaartide kasutajatel Türgist Eestisse tehtud kõned, saadetud sõnumid (SMS, MMS) ja kasutatud mobiilne andmeside tasuta. Telia teavitab soodustusest kõiki Türgis viibivaid kliente SMS-iga.

Teisipäeva hilisõhtul Istanbuli lennujaamas toimunud traagilistest sündmustest ajendatuna võimaldab ka Elisa oma Türgis viibivatele lepingulistele ja kõnekaardi klientidele vahemikus 29.-30.06 kõik sissetulevad ja väljuvad kõned ning SMS-ide saatmise Eestisse ja Türki tasuta.

28. juuni õhtul leidsid Istanbuli Atatürki lennujaamas aset terrorirünnakud, mille käigus hukkus üle 40 ja sai vigastada üle 200 inimese.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara