Autor: ITuudised.ee • 13. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia erakliendi- ja turundusüksust hakkab juhtima Holger Haljand

Foto: Janika Kuusik, Telia Eesti personaliüksuse direktor
Telia Eesti erakliendi- ja turundusüksuse juhiks sai Holger Haljand, kes seni juhtis ettevõtte operaatorüksust.

Pärast Piret Mürk-Dubout lahkumist nimetatud positsioonilt käivitus Telias uue inimese otsimiseks konkurss, mille vastu tunti suurt huvi nii väljapoolt ettevõtet kui ka Telia Company organisatsiooni seest.

Holger Haljand alustab erakliendi- ja turundusüksuse (B2C) juhi rollis 1. augustist. Hetkel jätkab ta oma senisel ametikohal ettevõtte operaatorüksuse (B2O) juhina.

„Oleme tugevat tegijat erakliendi ja turundusüksuse direktori rolli otsinud nüüdseks paari kuu vältel. Konkursil osales hulk tugevaid väliseid kandidaate ning samuti oli selle positsiooni vastu huvi suur sisemiselt, Telia Company poolelt. Holger on B2C juhi kohusetäitja rollis olnud alates eelmise juhi lahkumisest mai keskpaigas ning teinud seda tööd väga hästi - tal on tugevad liidrivõimed ja terav fookus. Olen veendunud, et just Holger on sellesse rolli parim valik ning et tal on nii vajalik energia kui oskused meie erakliendi äri järgmisele tasemele viia,“ kommenteeris Telia Eesti juhatuse esimees Dan Strömberg.

Haljand on Telias töötanud 16 aastat, varasemalt EMT-s ja Eesti Telekomis erinevatel spetsialisti- ja juhipositsioonidel. Viimasel kahel aastal on ta juhtinud Telia operaatorüksust ning uute äride kiirendit VUNK. 

„Võtan rõõmuga uue väljakutse vastu! Viimastel kuudel olen saanud väga hea ülevaate erakliendi üksuse tegemistest. Meil on tugev tiim, strateegia paigas ning seeläbi kõik eeldused luua ja pakkuda klientidele parimat kogemust ning täita ettevõtte eesmärke,“ ütles Haljand.  

Holger Haljand on veel üks sisemine kandidaat, kes saab enda kanda tippjuhi rolli Telia uuenenud juhtkonnas. Mai keskel lahkunud tehnoloogiadirektor Tiit Tammiste asemele asus varem samas üksuses töötanud Kirke Saar.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755