Autor: ITuudised.ee • 9. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulekul on IKT Aastakonverents 2016

Foto: Liis Kurm
25. oktoobril toimub Tallinna Loomaaia Loodushariduskeskuses IKT Aastakonverents 2016, mis on IKT valdkonna majanduskonverents, kus tunnustakse Äripäeva IT ja telekomi valdkonna TOPi võitjaid, räägitakse visioonist ja arenguvõimalustest ning arutletakse erinevate ettevõtjatega lähiaja tegevusplaanidest. Konverentsi korraldavad Äripäev ja ITuudised.ee.

IKT Aastakonverents 2016 on sektori majanduskonverents, kus tunnustatakse parimaid tulemusi saavutanud IT ja telekomi valdkonna ettevõtteid, räägitakse lähemalt sektori arengutest ja ärivõimalustest, riigi visioonidest ja investeeringuplaanidest, Linnar Viik annab 5 mõtet visiooni loomiseks, erinevate majandussektorite ettevõtjad annavad ülevaate, millised arengud ja investeeringud on lähiaja plaani võetud ning IT valdkonna tipptegijad arutlevad konkreetsete tegevusplaanide koostamiseks olulistest tähelepanekutest. Liitreaalsusest tekitatud ulmelistest loomaliikidest mõtiskleb Aleksei Turovski ja oma tähelepanekutest räägib investor Toomas.

Ettekannetega esinevad ja erinevates arutlusringides saavad sõna IT ja telekomi valdkonna TOP võitjad, TNS Emori juhtekspert Mari-Liis Eensalu, majandusekspert Ott Pärna, Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi IT-ala asekantsler Taavi Kotka, IT visionäär Linnar Viik, Telia Eesti tehnoloogiajuht Kirke Saar, Tallinna Sadama juhatuse liige Valdo Kalm, LHV panga juhatuse liige Andres Kitter jt IKT valdkonna mõjukad ettevõtjad. 

Konverentsile registreerumiseks kõige soodsam hind on kuni 19. septembrini 199 eurot (km-ga 238,80 eurot). Korraga rohkem kui ühe osaleja registreerimisel ühest maksjaettevõttest kehtib allahindlus 5%.

Registreerida saab SIIN

Lisainfo Aali Lilleorg,  [email protected], tel 5053172

Reklaami kontakt: Eliise Nikopensius [email protected], tel 55 31 442

Esialgne päevakava

9:00 - 9:30 Registreerimine ja hommikukohv

9:30 - 10:30 Äripäeva IKT valdkonna TOP võitjate väljakuulutamine ja autasustamine. Vestlusringi TOPi võitjatega viib läbi Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

10:30 - 11:30 Kuidas läheb Eesti IKT sektoril?

TNS Emori vaade Eesti IKT sektorile. TNS Emori peaekspert Mari-Liis EensaluTöö ja oskused 2025.  Majandusekspert Ott PärnaEesti kuulatuima veebiraadio Äripäev Eetris vahendusel mõtteid valdkonna arvamusliidritelt.

11:30 – 12:00 Milline on riigi vaade sektori kasvule? Mida riik kavandab? Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi IT-ala asekantsler Taavi Kotka

12:00 - 13:00 Lõunapaus

13:00 - 13:40 Milline on tehnoloogia ja äri tulevik? 5 mõtet visiooni loomiseks. IT visionäär Linnar Viik esitab oma mõtteid ja arutleb nende üle Telia Eesti tehnoloogiadirektori Kirke Saarega.

13:40 – 15:00 Milliseid arenguid ja investeeringuid IKT valdkonnas kavandavad erinevad majandussektorid? Mõtteid ja tähelepanekuid

Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo KalmLHV panga juhatuse liige Andres KitterTööstuse, energeetika jm sektori esinejad kinnitamisel.

15:00 - 15:30 Joogipaus suhtlemiseks ja mõtete vahetamiseks

15:30 - 16:15 Mida peaksid  IT-ettevõtted oma tegevusplaanidesse kavandama? IT-ettevõtjate vestlusringi juhib Äripäeva toimetaja Rivo Sarapik.

16:15 – 16:45 Kuidas uus reaalsus loomariiki avardab? Pokemon GO, VR, AI, IoT ja robotid. Investor Toomase kommentaar. Aleksei Turovski ja investor Toomas.

16:45 - 17.00 Konverentsi lõpetamine

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755