Autor: ITuudised.ee • 23. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti rohetehnoloogia edendamiseks avanevad uued võimalused

Foto: Pixabay
Teaduspark Tehnopol sõlmis Eesti rohetehnoloogia valdkonna edendamiseks koostööleppe Nordic Innovation Accelerator´iga (NIA). NIA on avatud innovatsiooniplatform, mis alustas oma tööd 2013. aastal koostöös rahvusvahelise suurkorporatsiooniga Veoliaga, pakkudes suurettevõtetele võimalust leida uuenduslikke lahendusi oma probleemide lahendamisel ning seeläbi luua ka startuppidele ja kasvuettevõtetele uusi ärivõimalusi.

„NIA teenuste hulka kuulub nii kiirendiprogramm suurkorporatsioonide probleemide lahenduste leidmiseks, kui ka koostööpartnerite ja investorite leidmise teenus startupidele. See annab võimaluse suurettevõtetele leida uuenduslikke ideid toetamaks enda teadus-ja arendustegevusi ning startupidele ja kasvuettevõtetele võimaluse teha koostööd suurkorporatsioonidega, katsetada oma lahendusi ning leida investoreid“ selgitas koostöö põhimõtteid Teaduspargi Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Kaija Valdmaa.

Programmiga liitumine on idufirmadele tasuta ja seda saab teha veebilehel:  https://www.nordicinnovationaccelerator.com/en/registration

Oktoobris on Tallinna Teaduspargis Tehnopol toimumas infopäev, kus tutvustatakse huvilistele „NIA corporate innovation“ programmi võimalusi. Infopäeva kohta saab rohkem teavet: [email protected].

Tehnopol on teadus- ja ärilinnak, mis pakub kasvu- ja tegutsemiskeskkonda ning äriarendusteenuseid tehnoloogiaettevõtetele IKT, tervisetehnoloogia ja rohetehnoloogia valdkonnas.  Tehnopol arendab Eesti rohetehnoloogia valdkonda alates aastast 2010 koostöös PAKRI Teadus-ja Tööstuspargiga. Lisainformatsioon www.tehnopol.ee.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755