Autor: ITuudised.ee • 11. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fortumo alustas koostööd Spotifyga

Foto: Kätlin Lepp, Fortumo HR-juht
Mobiilimakselahendusi pakkuv ettevõte Fortumo teatas täna, et on alustanud koostööd muusikastriimimisfirmaga Spotify, mille kasutajad Indoneesias ja Filipiinidel saavad nüüd osta ligipääsu muusikateenusele, tasudes ostu eest oma mobiiltelefoniga ja pangakaarti kasutamata.

“Aasia on digitaalse sisu tarbimise osas esirinnas ja teenusepakkujad keskenduvad aina enam kasutajate arvu kasvatamisele just selles piirkonnas. Samas on maksete kogumine Aasias keeruline, kuna enamikel inimestel puudub krediitkaart. Mobiilimaksed lahendavad selle probleemi, võimaldades igal telefoniomanikul teenuste eest veebis maksta. Meil on väga hea meel aidata Spotify’l Aasias raha teenida ja kasvada,“ rääkis Fortumo müügijuht Andrea Boetti.

„Meie eesmärgiks on pakkuda muusikafännidele võimalikult mugavat ligipääsu Spotify Premiumile. Koostöö Fortumoga pakub meie kasutajatele paremaid võimalusi maksmiseks ja sobib meie üldise strateegiaga kohalike inimeste jaoks kättesaadavate maksemeetodite kasutamisel,“ rääkis Spotify Aasia tellimusteenuste juht Patrik Falk. „Spotify Premium võimaldab kuulata lemmikmuusikat igal pool ja reklaamivabalt ega nõua selleks võrguühendust,“ lisas Falk.

Fortumo on juhtiv mobiilimaksete pakkuja Aasias, ettevõtte makselahendused on kättesaadavad 1,6 miljardile kasutajale 16 Aasia riigis. Teenusepakkujate paremaks teenindamiseks ja mobiilioperaatorsuhete arendamiseks on Fortumol kontorid Pekingis, Delhis, Singapuris ja Hanois. Hiljuti teatas Fortumo koostöö alustamisest mobiilioperaatoriga Indosat Indoneesias.

Lisaks Spotifyle  on Fortumo klientideks muuhulgas juhtivad rakenduste poed (Google Play, Windows Phone Store), voogedastuse teenusepakkujad (Sony, Hooq, Gaana) ja mänguettevõtted (EA Mobile, Gameloft, Kinguin, Rovio). Maksete võimaldamiseks on Fortumo platvorm ühendatud enam kui 350 mobiilioperaatoriga üle maailma.

Fortumo on mobiilimakselahendusi pakkuv Eesti ettevõte, mille klientideks on muuhulgas Microsoft, Google, Facebook, Spotify, 21st Century Fox, Sony, WeChat, Alibaba, Gameloft ja Electronic Arts. Fortumo pakub tööd 70-le inimesele Tallinnas, Tartus, San Franciscos, Pekingis, Delhis, Singapuris ja Hanois. Fortumo on valitud Ettevõtluse Auhinna konkursil aasta ettevõtteks ja aasta eksportööriks. Ajakirja Forbes Eesti edukamate internetiäride edetabelis oli Fortumo 2013. ja 2014. aastal esimesel kohal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755