Autor: ITuudised.ee • 18. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify toob Tallinna tänavatele oma autod

Taxify oma auto
Foto: Taxify
Taksosid, kokkuleppevedajaid ja sõidujagamist vahendav platvorm Taxify laiendab teenuste valikut ja toob tänavatele oma autod. Esimesed 10 Taxify originaaldisaini kandvat Toyota Corollat alustavad sõitu sel nädalal.

Taxify asutaja Markus Villigi sõnul on Taxifyga kokkuleppevedude teostamiseks soovinud liituda kümneid juhte, kes ei saa seda siiski teha, kuna puudub sobilik auto. “Peamiseks probleemiks on sõiduki vanus, sest Taxify süsteemis ei saa kliente teenindada üle 10-aastase autoga,” ütles Villig.

Taxify autosid renditakse juhtidele nädala kaupa, rendihinna sees on juba ka Taxify tellimuste vahendustasu. Juht saab valida, kas soovib täita nädalas kuni 70 või kuni 100 tellimust.

“Meie rendipakkumise üks nõutumaid lisandväärtusi on asjaolu, et auto jääb soovi korral peale rendiperioodi lõppu juhile,” lisas Villig. Renditavate autode koguarv kasvab lähikuudel paarisajani.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755