Autor: Aali Lilleorg • 10. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pokémon Go mobiilimängijate arv on Eestis vähenenud kolmekordselt

Foto: Pixabay
Elisa kliendibaasi analüüs näitab, et Pokémon Go mobiilimängu hiilgeaeg Elisa klientide seas jäi juuli- ja augustikuusse. Oktoobrikuu lõpu seisuga oli klientide huvi mängu vastu oluliselt vähenenud.

Kuulus mobiilimäng PokémonGo leidis Elisa klientide seas enim kasutust juulis ja augustis, sügisel hakkas huvi juba vaibuma.  „Plahvatuslikult kasvas mängu kasutajate arv juulis, kus üheaegselt kasutas mängu koguni 1550 Elisa klienti,“ märkis Elisa tehnoloogiaüksuse juht Toomas Polli.  „Tänaseks on mobiilimängul suvekuudega võrreldes Elisa võrgus kordades vähem kasutajaid,“ lisas Polli.

CRM-tarkvara seminar hankijatele ja loojatele: Kuidas kliendiandmeid tulemuslikult ja uue seaduse järgi kasutada? 

22. novembrilViru konverentsikeskuses

Tutvu programmiga ja registreeru SIIN 

 

Elisa kliendibaasi analüüsi järgi mängis PokémonGo mängu augustis 35 000 Elisa klienti ning oktoobris oli see number juba üle kolme korda madalam, mil mängijaid oli veel ligi 12 000. 

Toomas Polli märkis, et statistika järgi on rakendusi, mida Elisa kliendid kasutavad lühemat aega ning rakendusi, mis on pidevalt ja juba aastaid kasutuses. „Regulaarselt on Elisa klientide seas kasutuses eelkõige sotsiaalmeedia kanalid nagu Facebook, YouTube, Facebook Messenger, Skype ja Twitter,“ ütles Polli, lisades, et enim kasutatavatel rakendustel on ühes kuus 250 000 – 300 000 kasutajat.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755