Britid tutvusid e-residentsuse ja Eesti finantstehnoloogia võimalustega

14. novembril toimus Londonis äriseminar, mille keskmes oli e-residentsus ning Eesti finantstehnoloogia lahendused. Ürituse, mille koostööpartneriks on City of London, avasõnad ütles suursaadik Lauri Bambus.

Suursaadik Bambus rõhutas, et Suurbritannia referendum on loonud täiesti uue olukorra, millega ettevõtjatel tuleb arvestada. Samas ärgitas ta mõtlema laiemalt ja leidma loomingulisi lahendusi. „Kiiresti muutuvas keskkonnas tuleb teha samme, mis veel mõni aeg tagasi tundusid ebatavalised. Kindlasti tasub briti ärimeestel täna mõelda Eesti e-residentsuse võimalustele,“ märkis suursaadik.

Majandusdiplomaat Mare Tropp tõi välja hea koostöö saatkonna ja City of Londoni vahel. „Kui pakkusime välja mõtte korraldada koostöös Eesti e-lahendusi tutvustav üritus, võeti sellest kohe kinni,“ lausus diplomaat.

Äriseminari peakõneleja oli majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu asekantsler Viljar Lubi. E-residentsust tutvustas Kaspar Korjus EASist. Eestist osales 12-liikmeline äridelegatsioon, kuhu kuulusid finantstehnoloogia ja IT-ettevõtted, advokaadibürood, samuti Finantsinspektsiooni esindajad. Seminar toimus Briti-Eesti Kaubanduskoja ärivisiidi raames (http://www.becc.ee/events/fintech/).

City of London on pikkade traditsioonidega organisatsioon Londoni ajaloolises kesklinnas, mis esindab mõjukat Suurbritannia äri- ja finantskeskust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara