Autor: ITuudised.ee • 15. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levikomi IT-direktoriks asus tuntud tarkvaraettevõtja Heiki Kübbar

Heiki Kübbar
Foto: Erakogu
Levikom juhatuse liikmeks asus tuntud tarkvaraarenduse ettevõtja Heiki Kübbar, kes asus juhtima firma IT-süsteemide ja turvalisuse üksust.

„Side- ja meediateenuste äri edukus sõltub tänapäeval suuresti kaasaegsete arveldus-, kliendihaldus- jmt tuumik- ja tugiinfosüsteemide olemasolust,“ sõnas Levikomi juhatuse esimees Toomas Peek. „Heiki Kübbara kogemuse ja kompetentsiga tippspetsialisti kaasamine võimaldab Levikomil kindlasti palju tulemuslikumalt enda eesmärke saavutada.“ Peek rõhutas ka, et antud strateegilisele ametikohale valimise eelduseks oli kandidaadi selge nägemus enda vastutusala toimimisest ja arengust ning sobivus osanike poolt defineeritud ettevõtte põhiväärtuste ja juhtimise kultuuriga.

Heiki Kübbara sõnul paelus teda võimalus kohata uusi ärilisi ja tehnoloogilisi väljakutseid uuel konkurentsitihedal tegevusalal. „Kiiresti arenev asjade interneti maailm ning järjest kriitilisemaks muutuvad küberkaitse ja turvalisus vajavad uusi lähenemisi nii äriprotsessidele, kui ka IT-süsteemidele, mis motiveeris mind liituma Levikomiga,“ sõnas Kübbar.

Kübbar on pika-ajalise kogemusega IT tippspetsialist, kes on olnud ametis suurte IT-süsteemide väljatöötamise ja juurutamisega Telias ja Swedbankis. Heiki Kübbar on Eesti ühe juhtiva tarkvaraarenduse ettevõtte Icefire asutaja ja osanik.

Levikomi IT-süsteemide ja turvalisuse üksuse vastutusalasse kuuluvad ettevõtte arvelduse, kliendihalduse, tugiinfo- ja ärianalüüsi süsteemide arendus, integratsioon ja haldus ning äriprotsesside ja IT-süsteemide turvalisuse tagamine. 

Levikom on kohalikul kapitalil baseeruv ettevõte, mis pakub ülikiire interneti-, televisiooni-, telefoni- ning IT-taristu ja pilveteenuseid ühtsetes teenusepakettides kodu-  ja äriklientidele üle Eesti. Levikomi  juhtmeta lairiba- ning fiibervõrgud katavad hetkel rohkem kui 65 protsenti Eesti elanikkonnast. Levikom on Eesti esimese avaliku asjade interneti võrgu NORAnet operaator. 

Levikom on Microsofti, Google’i, HP, Cisco, Delli, VMware’i, F-Secure jt globaalsete tehnoloogiaettevõtete pika-ajaline sertifitseeritud partner. Levikom on rahvusvahelise IoT assotsiatsiooni LoRa®Alliance liige.  Meedia- ja televisiooniteenuste osutamisel teeb Levikom strateegilist koostööd Viasati, Baltikumi suurima kanalilevitaja Wide Media ja teiste sisuteenuste tootjate ja esindajatega. Firmas töötab 70 kogemustega spetsialisti. Levikomi omanikud on Eesti ettevõtjad Toomas Peek ja Peep Põldsamm ning ettevõtte võtmetöötajad.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755