Autor: ITuudised.ee • 15. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ühisrahastust koguv SprayPrinter lööb maailma meedias laineid

Foto: Erakogu
Kevadel ettevõtluskonkursi Ajujaht võitnud Sprayprinter jõudis eelmisel nädalal mitmessse rahvusvahelisse meediakanalisse ja on ühisrahastusplatvormis Kickstarter kogunud juba üle 44 000 euro.

SprayPrinterist on lühikese aja jooksul avaldatud lugusid Ameerika Ühendriikidest Malaisiani kanalites nagu Reuters, Yahoo News, Science Daily, Al Jazeera ja Berliner Morgenpost.

Täiustatud SprayPrinterit saab tellida juba praegu rahvusvahelise ühisrahastusplatvormi Kickstarter kaudu. Eesmärgiks seatud 50 000 dollarist on napi nädalaga kogutud juba ligi 45 000, kuid veel on aega eestlaste tootele õlg alla panna ja soetada vinge toode väga soodsalt.

SprayPrinteri tegevjuhi Richard Murutari sõnul on suur tähelepanu pisut ootamatu, kuid vägagi teretulnud, sest aitab ainulaadset toodet tutvustada suurele auditooriumile.

“Oleme lansseerimas SprayPrinteri täiustatud versiooni, mis vastab nii kõige nõudlikuma kunstniku kui oma seinu meeleolukamaks muuta sooviva kodukasutaja ootustele,” ütles Murutar. “SprayPrinteri vastu on huvi tuntud kõikjalt üle maailma, mis lubab meil toote tuleviku suhtes olla mõõdukalt optimistlikud.”

Tänu koostööle Tallinna lennujaamaga saavad SprayPrinteri võimekusega tutvuda kõik lennu väljumist ootavad inimesed. Nimelt ilutseb lennujaama ootesaali seinal eelmisest nädalast Leonardo da Vinci portree.

SprayPrinter on juhtmevaba printer, mis trükib pildid või kujundused nutitelefonist mistahes seinale. Viimast kodustes tingimustes, ilma eelnevate teadmiste ja oskusteta. Seadme kasutamiseks on tarvis SprayPrinterit, SprayPrinteri äppi ning nutitelefoni. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755