Autor: ITuudised.ee • 18. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valdo Kalm nimetati ITLi auliikmeks

ITL-i president Anneli Heinsoo ja ITL-i auliikmeks nimetatud Valdo Kalm
Foto: ITL
Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu 17. novembril 2016 toimunud üldkoosolekul valiti ühehäälselt liidu auliikmeks härra Valdo Kalm.

„ITL hindab väga kõrgelt Valdo Kalm’u aastatepikkuse panustamist IKT sektori ja Eesti majanduse arengusse,“ sõnas ITL-i tegevjuht Jüri Jõema.

„Siirdumine teise majandussektorisse ei vähenda kindlasti meie koostööd, kuna IKT vahenditega saab oluliselt parandada ja tõsta tootlikkust kõikides majandusvaldkondades,“ lisas Jõema.

TTÜ-s automaatika- ja telemehaanika eriala lõpetanud Valdo Kalm alustas 1986. aastal tööd Tallinna Telefonivõrgu hooldusspetsialistina, jätkas peainsenerina ning haldus- ning müügidirektorina.

Alates 1. märtsist 2016 töötab Valdo Kalm Tallinna Sadama juhina.

Lisaks on ta tegelenud aktiivselt IKT hariduse populariseerimise ja toetamisega, olles aktiivne nii Tallinna Tehnikaülikoolis, IT Kolledžis kui ka Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuses.

Samuti annab ta välja Evald ja Valdo Kalmu nimelist stipendiumi Tallinna Tehnikaülikooli infotehnoloogia teaduskonna edukale magistriõppe üliõpilasele.

ITL-i auliikmeks saab olla füüsiline isik, kes on tulemuslikult esindanud Liidu huve ja andnud olulise panuse Liidu eesmärkide saavutamisele. Varasemalt on liidu auliikmeteks  valitud Toomas Sõmera  ja Ülo Jaaksoo.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755