Autor: Aali Lilleorg • 27. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levira alustas koostöös uudse PaaS teenuse pakkumist

Foto: Kuvatõmmis www.leviracloud.eu
Levira alustas koostööd pilveplatvormi arendajaga Jelastic Inc. Selle eesmärgiks on pakkuda intuitiivset, kuluefektiivset ja paindliku pilveplatvormi erinevatele ettevõtetele Eestis ja lähiriikides.

Levira juhatuse esimehe Tiit Tammiste sõnul on ettevõtete kasvav vajadus kvaliteetsete IT-teenuste järele võimaldanud Leviral tõusta suurimate IT ja infrastuktuuriteenuste pakkujate hulka. “Opereerides Tallinna Teletornis modernset andmekeskust, oleme leidnud kliendile sobiva lahenduse andmekeskuse rendipinnast kuni kaasaegsete kuluefektiivsete pilveplatvormideni, mis katavad klientide IT taristu vajadused ning lubavad neil keskenduda igapäevase kontoritarkvara, tootmis- ja müügisüsteemide ja Big Data lahenduste arendustegevustele.”

„Meie fookuses on alati olnud uued ja innovatiivsed pilvelahendused ning see on üks põhjustest, miks oleme turule toonud esimese omataolise PaaS (Platvorm-as-a-Service) teenuse, mis põhineb end maailmas tõestanud Jelastic’u tarkvaral. Koostöös Jelasticu’ga oleme tehnoloogia liidrid, tuues klientidele parimad IT lahendused koju kätte, pakkudes sealjuures eesti-, vene- ja ingliskeelset tuge“ kommenteeris Levira pilveteenuste direktor Margus Uustalu. 

Levira PaaS teenus võimaldab keskenduda tarkvaraarendusele, mitte aeganõudvatele infrastruktuuri tegevustele. Vaid ühe hiireklikiga saab lisaks arenduskeskkondadele paigaldada erinevaid rakendusi nagu näiteks sisuhalduse rakendused, vikipeediad, foorumid, pildigaleriid, projektijuhtimise tööriistad ja palju muud.

Ilma süsteemiadministraatori oskusteta on võimalik ehitada väga keerukaid, automaatselt skaleeruvaid ja kõrgkäideldavaid pilvekeskkondi vaid minutitega ja klient maksab ainult reaalselt kasutatava ressursi, mitte provisioneeritu eest.

Levira on pilve-, meedia- ja ringhäälingu infrastruktuuriteenuseid osutav ettevõte, mille peakontor on Tallinnas ja mis haldab üht suurematest kõrgeimatele turva- ja töökindlusnõuetele vastavatest serverimajutuskeskustest Balti riikides.

Levira on Põhja-Euroopa üks peamistest telekanalite väljastuskeskustest ning põhiline TV- ja raadiolevivõrkude operaator Eestis. Leviral on teletootmiseks kolm liikuvat ülekandejaama ja aerovideodroon. Levira klientideks on rahvusvahelised ja kohalikud IT-ettevõtted ja telejaamad nagu Turner, Sony, MTG, EBU, ERR, Discovery, ATEA, TeliaSonera, Tele2, Elisa, Starman, TV3.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755