Autorid: Aali Lilleorg, ITuudised.ee • 29. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Microsoft viib Dynamics 365 tarkvaraga ärijuhtimise pilve

Foto: Puxabay
Microsoft avalikustas uue Dynamics 365 platvormi, mis ühendab terviklikuks ning viib pilve ettevõtete juhtimise süsteemid. Ühine pilvepõhine platvorm võimaldab veelgi efektiivsemat äritegevuse analüüsi ning tõhustada tegevuste planeerimist ning töö optimeerimist.

Ärijuhtimise lahendus Microsoft Dynamics 365 ühendab olemasolevad CRM ja ERP lahendused üheks  erinavaid valdkondi ja funktsioone katvaks pilvepõhiseks platvormiks.

„Ettevõtted on ammu otsinud lahendusi, kuidas kaotada ära vajadus kohalikeks serveriparkideks ning tuua rohkem dünaamilisust tarkvarade kasutamisse. Dynamics 365 on seega lahendus, mida on ammu oodatud ning koostöös spetsialistide, partnerite ning klientidega on see nüüd ka välja töötatud ja kogu maailma turule toodud.“sõnas Microsofti Balti regiooni juht Rain Laane.

Platvormi Dynamics 365 eristab asjaolu, et iga ettevõtte funktsioon on erinev pilvepõhine lahendus. Müügi, klienditeeninduse, igapäevase tegevuse, raamatupidamise, turunduse, tootmise jt funktsioonide tarvis on erinevad lahendused. Ettevõtted saavad valida just selle rakenduse, mis nende jaoks on vajalik ning kõige sobivam. Läbi ulatusliku ja omavahel tervikuks seotud funktsionaalsuse toetab Dynamics 365 ettevõtte arengut ja kasvu. Uuenenud ärijuhtimise mudel teeb lahenduse kättesaadavaks paljudele ettevõtetele, kes soovivad alustada mõne kasutaja ja valitud funktsionaalsusega, millest ettevõtte arenedes uut kasutusele võtta. Samas on see võimekas lahendus kattes ka kõige nõudlikuma ettevõtja ootused nii logistika, tootmise, kaubanduse kui teeninduse vallas.

Columbus Balti regiooni juht Ivo Suursoo sõnul loob Dynamics 365 täiesti uue kvaliteedi kasutajatele, kes otsivad uuenduslikku majandusinfosüsteemi. "Microsoft on esiteks muutnud ärianalüüsivahendite turgu, teiseks toonud masinõppiva tehisintelligentsi käega kasutavasse reaalsusesse ning kolmandaks võtnud kasutajatelt igapäevase mure kõigi nende tehnoloogiate majutamise osas. Nende ja mitme muu omaduse tõttu sobitub Dynamics 365 ideaalselt digitaalset innovatsiooni rakendavatele ettevõtetele,“ selgitas Suursoo.

Dynamics 365 sisaldab endas:

Tõhus integratsioon Office 365 rakendustega, mis lihtsustab tööd ja aitab kliendikommunikatsiooni individuaalsemaks muuta.Põhjalik ettevõtte andmete analüüs kasutades Power BI võimalusi, mis aitab parandada äriprotsesse ning saavutada ettevõtte eesmärke.Võimalus koondada kokku ja analüüsida teiste platvormide ja rakenduste andmeid ning neid reaalajas kasutada PowerApps ning MicrosoftFlow rakendustes. See võimaldab ettevõtetel kohaneda kiirete muutustega turutingimustes.

Dynamics 365 koosneb praegu rohkem kui sajast erinevast pilvepõhisest teenusest, mille seast saavad ettevõtted valida endale kõige rohkem sobivad. Need lahendused on välja töötatud koostöös Microsofti partneritega. 

Dynamics 365 ärijuhtimise lahendused on saadaval üle maailma alates novembrist. Eestis on mitmeid partnereid, kes aitavad ettevõtteid Dynamics 365 kasutuselevõtul ja kohandamisel.

Microsoft on asutatud 1975.a. (Nasdaq ’MSFT’) ja pakub globaalselt tarkvara, teenuseid ja lahendusi. Microsofti Eesti üksus on tegutsenud alates 2003. aastast.

Eestis on Microsoftil üle 290 partneri, nende seas ka 76 kuld- ja hõbepartnerit.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755