Autor: Aali Lilleorg • 1. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus iduettevõte TravelUnion muudab ärireiside maastikku

Foto: Pixabay
Uus iduettevõte TravelUnion on loonud ärireiside platvormi, mis on soovitajate abil kujunenud eksklusiivne ärireisiklubi. Selles pakutakse P2P ehk partnervõrgustiku vahelist majutusteenust, mis on välja valitud ja heaks kiidetud spetsiaalselt ärilähetusteks. TravelUnionil on lisaks ka ärireisi lahendus, kus on ära organiseeritud reisil vajalikud piletid, taksosõidud, autorent, toitlustus jm.

Idee sai alguse sellest, kui TarvelUnion´i asutaja ja reisigurmaan Charles Harris mõisitis, et on aeg parandada ärireiside planeerimisel tekkivaid ebamugavusi, mis on  seotud P2P teenusega ja muuta seeläbi ettevõtetel töölähetuste organiseerimine lihtsamaks. Harrise sõnul vajavad organisatsioonid garantiid, et broneeritud majutusasutused on usaldusväärsed, vastavad nõuetele ja äristandarditele. "Eesmärk on lihtsustada klubi liikmetele kogu reisiks vajaminev broneerimine. Lahenduseks pakume ühelt platvormilt algusest lõpuni organiseeritud reisi, lisaks klienditeeninduse tuge. See on TravelUnion´i jaoks alles algus,“ lisas ta.

TravelUnion platvormil toimub autentimine ärikontaktidele orienteeritud sotsiaalvõrgustiku LinkedIn abiga. Liikmed logivad sisse läbi LinkedIn portaali, mis ühtlasi tagab turvalise keskkonna.

Sisselogituna saab oma TravelUnion profiili täiendada ja see tagab ligipääsu klubi eksklusiivpakkumistele. Võrgustik kasvab läbi soovituste ja igal liikmel on võimalus kutsuda oma kontakte kutsuda liituma. Platvormi kasutades rakendub ka boonusprogramm, mis suurendab kliendiloojaalsust.

TravelUnion peab P2P äri juures oluliseks ka maksukohustuse nõude täitmist, mistõttu tehti huiljuti Eesti Maksu- ja Tolliametiga kokkulepe ja arendati välja  lahendus, mis võimaldab Eesti võõrustajatel maksuandmeid esitada automaatselt ja võimalikult vähese vaevaga. Maksu- ja Tolliameti peadirektori asetäitja Rivo Reitmann kommenteeris: “Uus kokkulepe ja arendus muudab partnervõrgustikuvahelise reisimise läbipaistvamaks ja tagab lihtsa ja konkreetse maksusüsteemi.”

TravelUnion alustas hiljuti koostööd ka iduettevõttega WeSwap, mis võimaldab klubi liikmetel välismaal olles kasutada ettemakstud mitmevaluutalist deebetkaarti. WeSwap-i koostööjuht Nardia Booshand sõnas: “Meil on hea meel alustada koostööd P2P reisiteenuseid pakkuva ettevõttega TravelUnion ja olla omakorda töölähetustel viibijatele valuutaga seoses abiks.”

TravelUnion asutati Eestis 2015. aastal ja selle arengut toetab Tallinna Teaduspargi Tehnopol Startup Inkubaatori programm. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755