9. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

13. detsembril selguvad parimad HIV valdkonna digilahendused

Foto: Erakogu
HIV valdkonna digilahenduste konkursi HIVdigital võitjad kuulutatakse välja 13. detsembril kl 16:30 algaval finaalüritusel. Grand Final ürituse kavas on digilahenduste prototüüpide tutvustamine ja publiku lemmiku valimine ning žürii poolt võitjate väljakuulutamine ja auhindade üleandmine.

HIVdigital on HIV valdkonna probleemidele keskenduv digilahenduste konkurss. Selle eesmärk on algatada arutelu innovatsioonivõimalustest HIV valdkonnas, innustada uuenduslike lahendusideede genereerimist ning toetada neist parimate arendamist töötavateks ja kasulikeks rakendusteks. Konkursi auhinnafond on kokku 100 000 eurot, millest finaalüritusel jagatakse kuni 70 000 eurot.

Konkursi läbiviimist veavad eest Tehnopoli poolt juhitud Eesti tervisetehnoloogia klaster Connected Health ja ravimifirma GlaxoSmithKline Eesti. Partnerid on Sotsiaalministeerium, Tervise Arengu Instituut, Lääne-Tallinna Keskhaigla Nakkuskliinik, Linda Kliinik ja AHF Healthcare Foundation. Ettevõtmist rahastab ViiV Healthcare Positive Partnerships Programme. Rohkem infot http://www.hivdigital.ee/   

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755