Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 19. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valdur Laid: lõputult ei saa ühtki tööd teha

Foto: Andras Kralla
Seni Telia Soomet juhtinud eestlane Valdur Laid annab töö üle uuele juhile, sest Telia juhtimist hakatakse ümber korraldama.

Valdur Laid ütles, et Telia struktuurimuutusega saab tema viieaastane töö Soomes läbi ja tal ei olnudki plaanis igavesti Soomes olla. „Lõputult ei saa ühtki tööd teha. Meil on kontsernis suurem reorganiseerimine ja selles kontekstis saigi kokku lepitud, et tuleb uus inimene, kellel ma siis aitan Soome juhtimise üle võtta esimese kvartali jooksul,“ selgitas ta.

Edasiste plaanide kohta ütles Laid, et nii kaua kui uus juht vajab, üritab ta teda aidata üksuse ülevõtmisel ja üritab selle aja jooksul valmis mõelda ka enda järgmise töökoha.

Uues struktuuris koondatakse Telia Leedu, Eesti ja Taani äri ühe tiiva alla, mida hakkab juhtima Henriette Wendt, kes töötab praegu ettevõtte arengustrateegia juhina. 

Teliat Eestis juhtiv Dan Olov Strömberg ütles, et Telia Eestile muudatustel suurt mõju ei ole, kuna kohalik juhtimine ja organisatsiooni struktuur jäävad samaks ning äri jätkatakse samamoodi.

Loe pikemalt Äripäevast

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755