29. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taavet Hinrikus: väga raske on meile järele jõuda

Foto: Andres Haabu
Kasumi teenimisest ei saa TransferWise’i eesmärk, pärast Brexitit võib maailmas kõike juhtuda ja uued tuuled Eesti poliitikas on ainult head, leiab TransferWise’i üks asutajaid Taavet Hinrikus.

Rikaste TOPis tänavu teisele kohale kerkinud Taavet Hinrikuse jätab Äripäeva koostatud edetabel külmaks ja tema meelest on pigem kurb, et on inimesi, kellele on oluline taolises pingerivis kõrgel kohal olla. Maailmas toimuvaid muutusi jälgib ta põnevusega ega muretse veel, et need mõjutaksid rahvusvahelisi valuutaülekandeid pakkuva TransferWise'i käekäiku, sest usub, et oma tuleviku eest vastutavad nad eelkõige ise. 

"Oleme avanud oma teenuse mitmes uues riigis, palganud inimesi juurde, suurendanud oma mahte. Kõik on läinud meeldivalt plaanipäraselt. Meie ülekannete maht on nüüd miljard eurot kuus," kirjeldas Hinrikus Äripäevale antud intervjuus ettevõtte käekäiku ning teenust kommenteerides lausus, et keeruline on pakkuda seda meist veel viis korda odavamalt või teha seda kiiremini kui reaalajas.

Loe intervjuud Taavet Hinrikusega Äripäevast.

 

Autor: Kadri Põlendik, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755