Nortali Soome üksuse juhiks ja grupi äriarendusjuhiks saab Harri Koponen

Harri Koponen
Harri Koponen

Rahvusvahelise ärikonsultatsioonide ja tarkvaraettevõtte Nortali äriarendusjuhiks grupi tasandil ning Soome üksuse juhiks saab veebruarist Harri Koponen, kes on varasemalt juhtinud pikaajaliselt telekommunikatsiooni valdkonnas suurettevõtteid nagu Sonera Soomes, Tele2 Rootsis ning Wataniya Kuiveidis.

Nortali tegevjuhi ja asutaja Priit Alamäe sõnul annavad Harri Koponeni pikaajaline kogemus valdkonnas, rahvusvaheline võrgustik ja isikuomadused olulise panuse nii Soome äriükskuse kui ka terviklike teenuskontseptsioonide arendamisse. “Täname Juha Laakkoneni, kes on meie Soome äriüksust viimased kolm aastat juhtinud ning mänginud olulist rolli Nortali edus Soomes,” lisas Alamäe. 

Harri Koponeni sõnul on võimalus asuda Nortali Soome üksust juhtima ning äri arendamisega tegelema grupi tasandil põnev ja väljakutseid pakkuv. “Nortali lähenemine on unikaalne, pakkudes globaalsetele ja olulistele probleemidele täisteenusena lahendusi, mis hõlmavad kõike alates strateegiast kuni tehnoloogiani,” lisas Koponen.

Nortal on rahvusvaheline strateegiliste muutuste ja tehnoloogia täisteenust pakkuv ettevõte, mille klientide hulka kuuluvad valitsused ja juhtivad ettevõtted üle maailma. Nortali eesmärk on läbi keeruliste protsesside lihtsustamise ja optimeerimise arendada sujuvalt ja efektiivselt toimivat ühiskonda. Nortal teostab projekte ligi kahekümnes riigis ning annab tööd enam kui 500 spetsialistile, kes viivad ellu kõrge kvaliteediga, ärikriitilisi ja suure ühiskondliku mõjuga projekte Euroopas, Lähis-Idas ning Aafrikas. 

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara