Autor: ITuudised.ee • 10. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fortumo tegi Google Play mobiilimaksed kättesaadavaks lätlastele

Foto: Kätlin Lepp, Fortumo HR-juht
Mobiilimakselahendusi pakkuv ettevõte Fortumo teatas täna, et on alustanud koostööd Läti mobiilioperaatoriga LMT mobiilimaksete pakkumiseks Google Plays. 1,1 miljonit LMT klienti saavad nüüd Google Playst osta rakendusi, teenuseid ja digitaalset sisu, tasudes ostude eest oma mobiilioperaatori kontoga ja krediitkaarti kasutamata.

“Meil on väga hea meel, et LMT kliendid saavad nüüd Google Plays ostude eest tasuda mugava ja kõigile kättesaadava makselahendusega. Fortumo tehnoloogia ja suur kliendibaas annavad meie kasutajatele lihtsa mooduse digitaalse sisu ostmiseks mobiilimaksetega,” kommenteeris partnerlust Vīgants Radziņš, LMT äriarendusüksuse juht.

“LMT on Läti telekommunikatsioonisektori juhtiv ja kõige innovaatilisem operaator ning koostöös Fortumoga jõudsid nad esimesena Läti turul mobiilimaksete toetamiseni Google Plays. Fortumo tehnoloogiline platvorm, analüütikalahendused ja kogemus Balti riikides ning Skandinaavias võimaldab LMT’l kasvatada maksekäivet nii rakendusepoodides kui ka teiste digitaalsete teenuste pakkujate kaudu,” lisas Fortumo ärijuht Gerri Kodres.

LMT on teine Telia kontserni kuuluv mobiilioperaator, kes on Google Play mobiilimaksete partneriks valinud Fortumo. Eelmise aasta lõpus alustas Fortumo koostööd maksete pakkumiseks rakendusepoes Telia Eestiga. Fortumo teeb üle maailma koostööd enam kui 350 mobiilioperaatoriga.

Fortumo on mobiilimakselahendusi pakkuv Eesti ettevõte, kelle klientideks on muuhulgas Google, Facebook, Spotify, Sony, WeChat, Alibaba, ja Electronic Arts. Fortumo pakub tööd 70le inimesele Tallinnas, Tartus, San Franciscos, Pekingis, Delhis, Singapuris ja Hanois. Fortumo on valitud Ettevõtluse Auhinna konkursil aasta ettevõtteks ja aasta eksportööriks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755