Autor: ITuudised.ee • 10. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idufirma käive ületas miljoni

Oktoobris oma kolmandat sünnipäeva tähistanud eesti idufirma GoWorkaBit kolmekordistas 2015. aasta käibe ja ületas 2016. aastaks planeeritud 1M euro suuruse käibenumbri.

"2016 aasta ei olnud meie jaoks ainuüksi hea aasta käibenumbrit vaadates", kommenteerib GoWorkaBiti tegevjuht Kristjan Vanaselja. "Meie tiim on suurenenud rohkem kui 2 korda ja tänaseks töötab meil 14 inimest igapäevaselt selle nimel, et järjest rohkematel inimestel oleks vabadus teha tööd nii nagu neile meeldib ja just siis kui neile sobib."

Kasumi kohta ütles Vanaselja, et nii noorel startupil nagu GoWorkaBit ei jää joone alla hetkel suurt midagi, pigem on teenitud kasum investeeritud tagasi ettevõttesse, et arendada oma toode kasutajatele ning klientidele veelgi paremaks ja mugavamaks. "Etapp, kuhu me hetkel oma ettevõttega oleme jõudnud hakkab alguses meilt pigem raha välja viima kui kiiret kasumit tootma," lisas ta.

2016. aastal sisenes GoWorkaBit Leedu turule ja tänaseks on tehtud edukalt mitmed pilootprojektid Vilniuses. Alanud aastaks lubab Vanaselja uuesti kahekordistada senise käibe Eestis ja alustada tegevust lisaks Leedule veel kolmes riigis.

Investeeringust rääkides selgitas Vanaselja, et eelmise aasta alguses tõsteti seed roundi ja sellest ning Eesti ja Leedu turult teenitavatest vahenditest peaks esialgu piisama, et järgmistel turgudel jalg maha saada. Investeeringute kaasamisel lähtutakse põhimõttest kaasata investeeringuid nii vähe kui võimalik ja nii palju kui vajalik.

GoWorkaBitiga on liitunud enam kui 85 000 kasutajat Eestis ja Leedus ning nende klientide hulka kuuluvad sellised  suur-ettevõtted nagu Statoil, Prisma, Omniva, ABC Supermarkets, Sokos Hotels, Telia, Elisa ning sajad väikesed kohalikud ettevõtted.

Vahendatud on rohkem kui 200 000 tunni jagu tööampse.

 

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755