Autor: ITuudised.ee • 23. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avati uuenenud DigiDoc portaal

Foto: Kuvatõmmis
Digiallkirjastamise teenust pakkuv DigiDoc portaal läbis põhjaliku uuenduskuuri ning sellele lisandus mitmeid uusi funktsioone nagu ettevõttele konto loomine, dokumentide kategooriad, töövood ja uued failivormingud.

Olulise uue funktsioonina on lisandunud ka dokumentide kategoriseerimine, mis  võimaldab anda igale dokumendile eraldi kategooria ning võimaldab kategooriapõhist juurdepääsu. Tänu sellele uuendusele on dokumendihaldus lihtsam kui DigiDoc portaali eelmises versioonis.

Uues DigiDoc portaalis on muutunud ka kasutajatele antav tasuta salvestusmaht. Kui siiani sai iga kasutaja dokumentide salvestamiseks 10 MB tasuta ruumi, siis nüüd on tasuta salvestusruumi 100 MB.

„Meie pikaajaline kogemus Leedus ja teistes riikides ning kasutusharjumuste põhjalik analüüs võimaldab meil pakkuda senisest paremat funktsionaalsust DigiDoc portaalis. Praeguseks oleme vähem kui kümne kuuga lisanud palju uusi võimalusi, täielikult värskendanud kasutajaliidese ning muutnud portaali kasutamise oluliselt mugavamaks nii eraisikutele kui suurtele organisatsioonidele. Portaali arendustööd ei ole nüüd aga kindlasti lõppenud. Tegeleme iga päev sellega, et arendada ja juurutada uusi kasulikke funktsionaalsusi,“ ütles UAB Estina arendusjuht Gintas Balčiūnas.

Alates 2016. aasta aprillist on DigiDoc portaali haldaja Leedu IT-ettevõte Estina.

2008. aastal asutatud Leedu IT-firma Estina on keskendunud digiallkirjastamise ja e-valitsuse lahendustele. Estina haldab Leedus allkirjastamisportaali ISIGN ja arendab erinevaid e-teenuseid ISIGN Web Services kaudu, mida kasutavad dokumentide allkirjastamiseks suured IT-integraatorid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755