ALSO omandas Soome distribuutori Internet Smartsec

ALSO Holding omandas Internet Smartsec‘i, mis on Soome kõrge tasemega turvalisuse ja võrgu toodete importija ja distribuutor. 2016. aastal oli Internet Smartsec‘i käive 4,5 miljonit eutor, mis oli 61% kasv võrreldes eelneva aastaga. Osapooled on kokku leppinud, et tehingu summasid ei avalikustata.

"Internet Smartsec'i kogemused ja tootevalik täiendab meie lahendusi. Nüüd saame me toetada oma klientide kasvu ja pakkuda neile laiemat ekspertiisi ning tootevalikut võrgu ja turvalahenduste turul, mis on asjade interneti (IoT) aluseks. Internet Smartsec'i võimalusi Euroopa turule pakkudes saame me laiendada oma lahenduste ja teenuste äri," ütles ALSO tegevjuht Gustavo Möller-Hergt,

“Euroopa ühe juhtiva ettevõttena pakub ALSO meile võimalusi pääseda rahvusvahelisele turule. Meil on hea meel olla osa ALSO Group'ist ja pakkuda laiemat tootevalikut ja teenuseid oma klientidele. Ma olen kindel, et Smartsesec'i kliendikeskne lähenemine kombineerituna tehnilise ekspertiisiga on tuleviku mõttes suure lisandväärtusega," ütles Internet Smartsec'i partner Tom Mickelsson. 

Internet Smartsec‘i portfoolio hõlmab turvalisi e-kaubanduse lahendusi, VPN ruutereid, kasutaja identifitseerimise vahendeid, kiipkaarte, krüpteerimistarkvara, IDS‘e ja filtreid, samuti erinevaid tulemüüriseadmeid. Ettevõte pakub konsultatsioone ja koolitusi andmete turvalisuse ning võrguühenduste teemal. Ettevõttes on 11 töötajat.

 

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

MAX 123 otsib MÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

02. juuli 2017

Derivco is looking for a ENVIRONMENT SUPPORT ENGINEER

Derivco Estonia OÜ

05. juuli 2017

Ericsson is looking for a RF DEVELOPER

Ericsson Eesti AS

26. juuni 2017

Arvamused

Käsi­raamatud