Autor: ITuudised.ee • 3. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

T solutions laienes koostöös Transdeviga edukalt Prantsusmaale

Foto: T solutions
Eesti ettevõte alustas koostöös operaatorfirmaga Eurolines edukat bussipiletite müüki Prantsusmaal. T solutions loodab sealsel turul jõuda miljoni müüdud piletini juba suve lõpuks. Tegu on esimese etapiga maailma juhtiva transpordiettevõttega Transdev sõlmitud mahuka koostöölepingu elluviimisel.

Eurolines’i juhatuse esimehe Hugo Roncal’i sõnul oli eelmisel nädalal käivitatud süsteem nende ettevõtte jaoks märgilise tähtsusega. “Kliendirahulolu on meie jaoks ülioluline, mistõttu investeerime lahendustesse ja koostöösse, mis aitab meil tagada oma klientide jaoks tipptasemel kogemuse. Piletiost on üks osa sellest strateegiast. Senise äärmiselt eduka koostöö järgmise sammuna on meil kavas võtta T solutionsi väljatöötatud lahendus kasutusele ka rahvusvahelistel liinidel, kõigis oma Euroopa tütarettevõtetes,” rääkis Roncal projekti järgmisest etapist.

T solutions kuulutati Transdevi piletisüsteemi arendushanke võitjaks eelmise aasta veebruaris. Ettevõtte tegevjuhi Andres Birnbaumi sõnul viidi projekti esimene etapp hoolimata selle keerukusest tähtaegselt ellu. “Prantsusmaa bussiliikluse äri struktuur on erakordselt mitmetahuline. Ainuüksi seal müüdava pileti hind ja logistika on Eesti oludega võrreldes sootuks teine,” rääkis Birnbaum projektist.

 “Võime tunda suurt uhkust, et alates eelmisest nädalast toimub ettevõtte Prantsusmaa piletimüük meie loodud süsteemi kaudu,” sõnas Birnbaum. Tema sõnul on esimese nädala jooksul süsteemi kaudu pileti soetanud juba märkimisväärne hulk reisijaid. “Valisime müügisüsteemi lansseerimiseks valdkonna madalhooaja, et saaksime pühenduda järgmistel kuudel suvel saabuva kõrghooaja jaoks ette valmistuseks. Antud piirkonnas võib suveperioodil olla reisijaid ligi miljon ja see on alles esimene etapp,” rääkis Birnbaum projekti mahukusest. Ta lisas, et koostöö sedavõrd tunnustatud transpordiettevõttega avab Eesti firma jaoks uusi uksi. “Transdeviga sõlmitud leping on meie jaoks hindamatu väärtusega referents. Juba peagi saame avalikkust teavitada järgmistest põnevatest rahvusvahelistest koostööprojektidest, mis meie tegevust veelgi laiendab,” sõnas Birnbaum.

Aastaga on Tartu ettevõtte töötajate arv kasvanud vähem kui kümnelt 45 töötajani.

T solutions on Eesti ühistranspordi piletisüsteemide üks pioneere, kelle süsteemide kaudu ostetakse täna umbes neli miljonit piletit aastas ning mille teenuseid kasutab üle 40 bussiettevõtte. T solutionsi tarkvara platvorm sobib keskmistele ja suurtele kommertsvedudega tegelevatele transpordiettevõtetele, kelle tegevust iseloomustab keeruline mitmete ümberistumistega logistika, dünaamiline hinnastamine ning turundus, samuti paindlik reaalajas reageerimine turusituatsioonile ja nõudlusele.

Transdev on Veolia ja Caisse des Dép?ts kontserni kuuluv maailma üks juhtivaid ühistranspordifirmasid. Transdev nõustab ja toetab omavalitsusi alates eelanalüüsist ja projektijuhtimisest kuni ühistranspordisüsteemi jooksva töökorralduseni. Ettevõte opereerib 83 000 töötaja, 43 000 sõiduki ja 22 trammiliiniga ühistranspordi võrgustikke üle maailma 19 riigis. Transdevi käive oli 6,6 miljardit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755