Autor: ITuudised.ee • 6. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pocopayl täitus aasta turuletulekust

Foto: Eiko Kink
Pocopay tuli turule 4. veebruaril 2016 eesmärgiga olla uue ajastu mobiilipank noortele ja uuendusmeelsetele inimestele Euroopas. Teenuse tehti saadavaks Eesti, Hollandi ja Hispaania klientidele. Hiljem lisandus nimekirja ka Soome. Täna töötab ettevõttes rohkem kui nelikümmend inimest.

Aasta jooksul on turule toodud lapsekonto, sõrmejälje abil tehingute kinnitamine, kaupmeeste lahendus, emotsionaalsed GIFid ja palju muud. Koos kindlustusmaakler IIZI-ga alustati ka alternatiivsete finantsteenuste võrgustiku loomist. 

Pocopay tegevjuht Indrek Neivelt võttis möödunud aasta kokku järgmiselt: "Meie esimene aasta oli väga sündmusterohke ja huvitav. Pocopay tehnoloogia sai palju tunnustust erialaspetsialistide käest erinevatest maailmajagudest, kellele avaldas muljet meie rakenduse kasutajamugavus ja disain. Seepärast otsustasime juba eelmise aasta juunikuus tegeleda lisaks ka tehnoloogia müügi ja litsentseerimisega. Tänaseks oleme sõlminud ka esimesed lepingud, mis on hetkel konfidentsiaalsed."

Pocopay jätkab kahe ärisuundaga: jätkatakse toote edasiarendamisega, et pakkuda alternatiivi klassikalisele pangandusele ning tegeleda Pocopay tehnoloogia litsentsi müügiga kaugematel turgudel. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755