21. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise'i valuutaülekanded jõuavad Facebook Messengeri

Foto: TrasferWise
TransferWise alustab koostööd Facebookiga, tuues Messengeri rakendusse võimaluse teha rahvusvahelisi valuutaülekandeid.

Inimesed saavad Facebook Messengeri vahendusel saata raha oma perele või sõpradele üle maailma. Ülekande teenustasu ei peideta vahetuskursi sisse ja valuutavahetus toimub vastavalt keskkursile.

Esialgu saab ülekandeid teha Euroopa eurotsooni-riikides, Suurbritannias, USAs, Kanadas ja Austraalias. Eesmärk on laieneda pakkumisega kõikidesse riikidesse, kus TransferWise täna tegutseb.

TransferWise'i globaalsete partnersuhete juhi Scott Milleri sõnul on selline koostöö hea näide sellest, kuidas TransferWise'i teenust saab hõlpsasti integreerida teiste rakenduste süsteemide sisse. TransferWise teeb rahvusvaheliste maksete suunal koostööd ka LHV panga ja Saksamaa pangaga N26.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755