Autor: Aali Lilleorg • 27. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ainult täna veel saab Pilvekonverentsile registreeruda soodushinnaga

Foto: Äripäev
8. märtsil toimuv Pilvekonverents "Olla pilves või mitte - selles on äririsk" on sel aastal võtnud oluliste teemadena ette muudatused pilvevaldkonnas, trendid ja jagab kasulikke kogemuslugusid nii pilveteenuste kasutajatele kui ka loojatele. Soodushinnaga registreerumine lõppeb 27. veebruaril.

Sel aastal keskendub konverents kahele suuremale muudatusele. Esiteks, võrreldes aasta tagasi toimunud konverentsiga on suurimaks muudatuseks see, et uue andmekaitsemääruse mõju hakkab selginema ja juba on ka selgemaks saanud, mida see tähendab pilveteenuste pakkujatele ja kasutajatele. Teiseks suureks muudatuseks on see, et eelmisel aastal oli riigipilve käsitlemine veidi ennatlik, sest sellest ei saanud veel lähemalt rääkida. Nüüd on piloot olemas ja seda katsetatakse. Räägime lähemalt saadud õppetundidest ja vaatleme, milliseid võimalusi see loob ning räägime, mis edasi saab.

Lisaks räägime muutustest ja trendidest, turvalisusest ja riskide juhtimisest, kogemuslugude läbi avame võimalusi ja praktilisi soovitusi: 

Advokaadibüroo GLIMSTEDT advokaat ja andmekaitseõiguse ekspert Mari-Liis Orav “Riigi Infosüsteemi Ameti nõunik, Eesti Vabariigi IT-arhitekt Andres Kütt “Telia Eesti ärikliendi valdkonna juht Tarmo Kärsna “Levira juhatuse esimees Tiit Tammiste “Microsoft Eesti tehnoloogia strateeg Magnus Hillermaa “Peeter Marvet Zone.ee resident-häkkerSMITi tehnoloogia valdkonna juht Tarmo Tulva “Oracle pilveteenuste äriarendusjuht Quentin Preuvot “DataFoxi pilveteenuste valdkonna juht Kristjan Ok “Cybernetica turvainsener Riivo Talviste “

Isikuandmed pilves: mis muutub uue andmekaitsemäärusega?

Milline on turvaline pilve arhitektuur? Eesti riigipilv

Milliste pilve trendidega arvestab Telia? Millega tuleb ettevõtjal arvestada pilveteenuste kasutuselevõtul?

Vahelduv pilvisus ja tegelik tulemus

Pilvelahenduste väärtused ja turvalisus

"Kolm reaalset pilvekliendilugu: kes vastutab mille eest, statistiline pilk kliendi vastutusalas oleva turvalisusele ja kuidas leida projekti eutaneerimiseni viiv "virtukas"

Kuidas ja milleks SMIT andmekeskuseid ehitab ning millist rolli mängib pilvetehnoloogiale üleminek?

Kogemusi pilveteenuste loomisest konkreetsete juhtumite näitel

Kuidas luua ise turvaline pilvelahendus?

Andmetöötlus pilves nii, et andmete omanikud ja kaitsjad on rahul

Konverentsipäev lõppeb arutlusringiga, kus osalejatel on võimalus omi küsimusi esitada ja kogemusi jagada.

Loe ettekannete tutvustusi lähemalt ja registreeru SIIN.

Veel vaid 27.02 saab registreeruda soodushinnaga. KASUTA VÕIMALUST!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755