27. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dell tegi hübriidpilve paigaldamise ülilihtsaks

Foto: Pixabay
Tehnoloogiaettevõte Dell EMC teatas, et toob enda lihtsa hübriidpilve platvormi nüüd ka Delli toodetud VxRail pilvemoodulitele, mis lubab korraliku hübriidpilve lahenduse enda ettevõtte jaoks paigaldada sisuliselt igaühel.

Tegu on kahe Delli toodetud pilvesüsteemi ühendamisega. Dell EMC Enterprise Hybrid Cloud on hübriidpilve lahendus, mille näol on tegu hea, lihtsa ning turvalise lahendusega, mis lubab enda ettevõtte hübriidpilve üle tuua vaid 28 päeva jooksul.

VxRail on Delli lihtsasti paigaldatav pilvemoodul, mis ühendab kõik kolm kohaliku pilvesüsteemi jaoks vajalikku aspekti (salvestusruum, võrk ja andmetöötlus) ühte kompaktsesse moodulisse. Selline lahendus aitab väikesel alustaval ettevõttel lihtsate vahenditega enda jaoks pilvelahenduse paigaldada ning jätab alati ruumi laienemiseks – tuleb paigaldada lihtsalt uus moodul.

Kahe süsteemi ühendamine on hea äride jaoks, kes soovivad endale lihtsal ning kulusäästlikul viisil hübriidpilve paigaldada. Delli hübriidpilveteenus koos VxRail moodulitega kontoris loob keskkonna ettevõtte arendamiseks, sest iseseisvalt kogu süsteemi ülalpidamise asemel saab äri keskenduda innovatsioonile. Lisaks jääb alati alles võimalus suurenemiseks, kui pilvevõimekust juurde on tarvis.

Pilvekonverents 2017

Olla pilves või mitte - selles on äririsk

8. märtsilLoe lähemalt ja registreeru SIIN

“On täiesti selge, et ettevõtted liiguvad aina enam hübriidpilve lahenduste poole ning otsivad selle jaoks endale kergesti kasutatavaid ning paigaldatavaid variante,” ütles Dell EMC ühendatud platvormide ja lahenduste osakonna juhataja Chad Sakac. “VxRail-tüüpi pilvemoodulid on kiirelt tõestanud, et nad on efektiivsed, ning aina enamad ettevõtted vaatavad just selle lahenduse poole, kui otsivad endale kohalikku osa ettevõtte hübriidpilvest,” sõnas Sakac.

Dell EMC tuli VxRail pilvemooduliga välja eelmisel aastal ning on sellest ajast saadik müünud üle 8000 VxRail pilvemooduli enam kui 1000 eri kliendile 78 eri riigis.

Lisainformatsioon:

Hübriidpilv on kaht või enamat eri pilvesüsteemi ühendav platvorm, kus üks osa on kohalik (näiteks mõnes ettevõtte kontoris olev andmekeskus) ning teine osa on avalik (näiteks kui ettevõte rendib Amazoni pakutavat pilveteenust).

VxRail on Dell EMC toodetav uuenduslik pilvemoodul. Kui traditsiooniliselt tuleb inimesel kohaliku pilveteenuse paigaldamiseks osta salvestusruumi, võrguteenuste ning andmetöötluse jaoks vajalikud osad eraldi ning need iseseisvalt ühendada, siis VxRail moodulis on kõik mainitud osad koos. Kasutajal endal jääb üle vaid juhtmed külge ühendada ning pilveteenus on olemas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755