Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 22. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Forbesi maailma rikkaimate edetabelis on toimunud vangerdused

Foto: Wikipedia
Forbesi iga-aastaselt koostatava maailma rikkaimate inimeste edetabeli esikolmikus on toimunud mõned vangerdused, suurim kaotaja on USA president Donald Trump.

Nii näiteks on kolmandale kohale jõudnud Amazoni tegevjuht Jeff Bezos, kes teenis eelmisel aastal võrreldes konkurentidega kõige rohkem ehk 27,6 miljardit dollarit. 

Esimese koha hõivas taas Bill Gates, kel on varasid 86 miljardi dollari eest ning kes suutis neid 2016. aastal kasvatada 11 miljardi dollari võrra.

Suurimaks kaotajaks osutus aga USA praegune president Donald Trump, kes kukkus Forbesi edetabelis 324. kohalt 544. kohale ehk 220 positsiooni võrra.

Forbesi edetabeli esikümne tehnoloogiavaldkonna rikkaimad on:

1. Bill Gates: 86 miljardit dollarit 

3. Jeff Bezos: 72,8 miljardit dollarit

5. Mark Zuckerberg: 56 miljardit dollarit

7. Larry Ellison: 52,2 miljardit dollarit

Vaata kogu esikümne edetabelit Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755