SAP ja Siemens sõlmisid liidu ja hakkavad pooltele maailma energiafirmadele teenust pakkuma

Turuliidrid SAP ja Siemens ühendavad oma energiasektori tarkvaralahendused ning hakkavad ühist lahendust pakkuma pooltele maailma energiafirmadele.

“Mõlemal ettevõttel on suur ja pikaajaline kliendibaas ning Siemens integreerib oma targa energiavõrgu rakenduse EnergyIP maailma suurima äritarkvaratootja SAP for Utilities lahendusega. Ühine rakendus annab energiasektori organisatsioonidele võrkudest ja seadmetest parema ülevaate, mida nad saavad kasutada äri tõhustamiseks,” ütles Siemensi energiateenuste äriüksuse juht Thomas Zimmermann.

“SAP ja Siemens plaanivad hakata rakendama SAP reaalajas suurandmete analüüsitehnoloogiat võrkude, kommertsnäitajate ning miljonite kaugloetavate sensorite ja arvestite andmete töötlemiseks, mida kasutavad energiatootjad hiigeltehastest kuni väikeste võrgufirmadeni. See muudab viisi, kuidas energiafirmad tulevikus oma võrke ja äri opereerivad,” ütles SAP kommunaalteenuste üksuse asepresident Henri Bailey.

Kaks suurkorporatsiooni hakkavad SAP Meter Data Management by Siemens nimega lahendust pakkuma 2017. aasta teisest kvartalist.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara