9. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa 1000 gaselli seas üks Eesti firma

Adcashi juht Thomas Padovani
Foto: Andras Kralla
Suurbritannia väljaanne the Financial Times on reastanud 1000 Euroopa kõige kiirema kasvuga ettevõtet, mille seas on ka üks Eestit firma.

Leht on reastanud ajavahemikul 2013-2015 kõige kiiremini käivet kasvatanud firmad. Eestit esindab online-reklaami platvorm Adcash 441. kohal. Käive on kasvanud 256%.

Esikohal on Saksa firma HelloFresh, mis esindab joogi- ja toiduainetööstust, ning mille käive on selles vahemikus kasvanud 13 159%. Teisel kohal on Poola reklaamifirma Codewise ja kolmandal Saksa tehnoloogiafirma Green IT Das Systemhaus.

2014. aastal oli Adcash Äripäeva ettevõtete TOPis esikohal, järgmisel aastal 123. kohal, Adcash on olnud ka Eesti parimat palka maksvate ettevõtete seas.

Allikas: Äripäev

Autor: Sirje Rank, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755