Autor: Liina Laks • 9. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Twitter kaebab USA kohtusse

Foto: Pixabay
7. aprillil teatasid mitmed meediaväljaanded, et Twitter tahab USA kohtusse anda, põhjuseks kasutajaandmete kaitse, kirjutab finanzen.net.

Twitteri ja USA tüli algas sellest, et USA võimud tahtsid Twitterilt teada, kes peitud konto @ALT-USCISe taga, kus tehti tugevat kriitikat Donald Trumpi immigratsioonipoliitika aadressil.

Twitter keeldus kasutajat paljastamast ning kaebab nüüd USA sõnavabaduse paragrahvi alusel kohtusse.

Finanzen.net toob ääremärkusena, et samal ajal reklaamib Twitter end Tokios just USA presidendi pildiga, kes samuti usinalt Twitterit kasutab. Viimase seisuga on tal 27,4 miljonit jälgijat. TechCrunchi veebilehele teatas Twitter, et tegu oli vaid Jaapanis kasutatava kahenädalase reklaamiga.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755