Autor: ITuudised.ee • 24. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaapani riskikapitalist Taizo Son esineb Latitude59 konverentsil

Taizo Son
Foto: Erakogu
Jaapani üks tuntuim investor, Mistletoe startup hub-i ja investeerimisfondi asutaja ja CEO Taizo Son esineb 25.-26. mail toimuval Latitude59 konverentsil.

Taizo Soni juhitav Mistletoe on muuhulgas investeerinud ka Eesti iduettevõttesse - vähem kui kuu aega tagasi avalikustati 2 miljoni euro suurune investeering startupidele uut rahakaasamisplatvormi arendavasse Funderbeami. Funderbeami asutaja ja CEO Kaidi Ruusalepa sõnul on Mistletoed ja Taizo Soni startup maailmas raske alahinnata: “Funderbeam on ehitanud ja toimima pannud maailma esimese blockchain tehnoloogial põhineva, alati avatud startup ettevõtete kauplemiskeskkonna. Täna aga vaatame Euroopast väljapoole. Taizo Son ja Mistletoe tiim on meile siinkohal suurepärased partnerid Aasia turgudele tegevuse laiendamisel. ”

Jaapani miljardärist iduettevõtja Taizo Soni poolt 2013. aastal asutatud uuenduslik investeerimisettevõtte Mistletoe investeerib nii iduettevõtetesse kui ka riskikapitalifondidesse, arendab ettevõtlusharidust, sponsoreerib ja korraldab startup-üritusi.

Taizo Son astub Latitude59-l üles neljapäeval, 25. mail. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755