Skillific sai uue hingamise

Rainer Aunpu
Rainer Aunpu

Finesta Baltic ja Skillific sõlmisid esmaspäeval 24. aprillil tehingu, millega Finesta omandas enamusosaluse Skillificu arendusettevõttes Skill Lab OÜ. Lisaks tegi Finesta arendusettevõttesse investeeringu, mille toel arendatakse talendiotsingumootori teenus ühiselt elujõuliseks.

Skillificu asutaja Rainer Aunpu kommenteeris, et Finesta on Skillificule ideaalne partner. „Tegemist on Eesti suurima tööjõuteenuseid pakkuva ja tugevalt kapitaliseeritud ettevõttega. Rahast olulisemgi on Finesta kogemus ja oskusteave. Sisuliselt istub Skillificu tiim edaspidi ühega oma klientidest samas kontoris. Tootearenduses saame värbajate igapäevased väljakutsed tõlkida otse otsingumootori tehnilisteks lahendusteks. Meil tekkis Finesta juhi Heikki Mäki’ga kohe väga hea klapp ja meie visioonid tööjõuteenuste arenguvajadustest langevad väga hästi kokku.“

„Skillificu otsingumootor viib meie tööjõuteenuste efektiivsuse samm-sammult täiesti uuele tasemele. Ühelt poolt saame endale väga hea töövahendi, millega tõhustada ja hallata värbamisprotsesse majasiseselt. Teisalt arendame välja intelligentse töövahendi oma klientide vajaduste üha paremaks rahuldamiseks. Skillific on keskendunud tööjõuturu efektiivsuse ning tehnoloogiliste lahenduste arendamisele. Meie jaoks on inimeste otsimine igapäevane töö. Oma jõud ühendades saame kindlasti väga hea tulemuse,“ kommenteeris Heikki Mäki.

Talendiotsingumootori arendamist jätkatakse Skillificu brändi all. Sihiks on võetud ka laienemine rahvusvahelisele turule. Ühisettevõtet asub juhtima Rainer Aunpu.

Skillific arendab tehisintellektil põhinevat talendiotsingumootorit, mis leiab avalikest allikatest üles ja valib välja tööandja vajadustega kõige paremini sobivad kandidaadid. Süsteem aitab muuta töötajate otsimise senisest palju kiiremaks ja lihtsamaks. Ettevõtte asutasid 2015. aasta alguses kuus kogenud tehnoloogia ja ettevõtluse taustaga eestlast. Tootearendus jätkub nüüd koostöös Finestaga.

Finesta Baltic OÜ on Eestis asutatud ettevõte, mis on spetsialiseerunud tööjõu rendi ja värbamise teenustele. Finesta tegutseb peamiselt Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Ettevõtte tööjõurendi peamised kliendid on suured elektroonika ja teiste sektorite tööstus- ning jaekaubandusettevõtted. Finesta on oma üle 12 miljoni euro suuruse käibega suurim tööjõuteenuseid pakkuv ettevõte Eestis.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara