Huawei nutitelefonide tarne kasvas 2017. aasta esimeses kvartalis 21,6%

Huawei Consumer Business Group teatas, et tänavu esimeses kvartalis tarnisid nad 34,55 miljonit nutitelefoni, mis on 21,6% rohkem varasemate aastatega võrreldes. Samuti kasvas Huawei osakaal globaalsel nutitelefonide turul 9,8%.

2017. aasta esimeses kvartalis saavutas Huawei murdelise kasvu mitmetes riikides. Varasemate aastatega võrreldes kasvas Huawei nutitelefonide tarne 52 riigis üle 50%, sh 32 riigis oli kasv üle 100%, Hiinas ja Euroopas vastavalt 20% ja 15%, Kagu-Aasias ja Vaikse ookeani piirkonnas – üle 70%.

Lisaks saavutati märkimisväärne kasv tippklassi telefonide sektoris, mida toetasid Huawei P9 ja Huawei Mate 9 seeria telefonide ülemaailmsed müügitulemused. Kesk- ja tippklassi telefonide osakaal tõusis 11% möödunud aasta sama perioodiga võrreldes.

Huawei tahvelarvutite äri kasvas nii äriklientide kui eraklientide seas, tuues endaga kaasa 70% tarnekasvu varasemate aastatega võrreldes.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara