5. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnilise Järelevalve Ameti peadirektoriks määrati Kaur Kajak

Alates 3.05.2017 on Tehnilise Järelevalve Ameti (TJA) peadirektor Kaur Kajak.

Kaur Kajak on töötanud TJA-s 2009. aastast peadirektori asetäitja ja tööstusohutuse teenistuse juhina, tema vastutusvaldkondadeks olid ehitus- ja tööstusettevõtete tegevusõiguste korraldamine, suurte tööstusõnnetuste uurimise koordineerimine, e-teenuste ja infosüsteemide arendamine jms. Varasemalt töötas Kaur Kajak Päästeameti järelevalveosakonna juhina.

Kaur Kajakul on avaliku halduse magistrikraad Tallinna Ülikoolist.

Tehnilise Järelevalve Ameti eesmärgiks on teenuste ja toodete kättesaadavuse ja usaldusväärsuse suurendamine ning arendamine. TJA aitab kaasa riigi majanduspoliitika rakendamisele tööstusohutuse, elektroonilise side ja transpordi valdkondades. Peadirektor on 100-liikmelise asjatundliku meeskonna eestvedaja ning tagab ameti tõhusa toimimise.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755