Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 10. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäev kolis Amazoni

Foto: Kuvatõmmis (aws.amazon.com)
Äripäev kolis oma veebisaidid uude serverisse, mis mõjutab ka Äripäeva uudiste lugejaid.

Ööl vastu 9. maid kolis Äripäev oma veebilehed, lisaks põhiveebile www.aripaev.ee ka teemaveebid - ehitusuudised.ee, finantsuudised.ee, logistikauudised.ee , toostusuudised.eeituudised.ee, kaubandus.ee, pollumajandus.ee, raamatupidaja.ee, sekretar.ee, bestsales.ee, bestmarketing.ee, kinnisvarauudised.ee, personaliuudised.ee ja konverentsid.ee.

Kolimise tõttu on Äripäeva kasutajad oodatud end taas veebis sisse logima, et uudistele ligi pääseda. Kui uudiste avamisel või sisselogimisel tekib tõrkeid, saab abi tellimiskeskusest - 667 00 99 või [email protected].

Amazon on maailma suurima serveribaas, mida kasutavad suur osa uudistesaitidest ning valdkondade juhtivad ettevõtted. Varem majutas Äripäeva veebe Basefarm.

Äripäeva toimetus tänab lugejaid ja kliente viperuste korral mõistva suhtumise eest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755