Autor: ITuudised.ee • 10. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit sai uue juhatuse

Foto: ITL
Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) valis 10. mail 2017 toimunud korralisel üldkoosolekul uue juhatuse järgmiseks kaheaastaseks tegevusperioodiks.

9-liikmelisse juhatusse valiti Baltic Computer Systems AS juhataja Ants Sild, Telia Tehnoloogiaüksuse võrgu ja infrastruktuuri arenduse juht Toivo Praakel, Columbus Eesti Balti regiooni juht Ivo Suursoo, Dateli juhatuse esimees Urmas Kõlli, Goswifti juhatuse esimees Hannes Plinte, AS Levira juhatuse esimees Tiit Tammiste, Ericsson Eesti AS juhatuse esimees Seth Lackman, Nortali juhatuse liige Andre Krull ja Skype juhatuse liige Andrus Järg.

Lähinädalatel toimuval uue juhatuse esimesel koosolekul valitakse ITL-i president. Liidu järgneva kahe aasta arengu- ja tegevuskava koostatakse ning kinnitatakse juunikuu jooksul.

ITL on vabatahtlik organisatsioon, mille peaeesmärgiks on ühendada Eesti infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonifirmasid, arendada nende koostööd Eesti suundumisel infoühiskonda, esindada ja kaitsta liikmesfirmade huvisid ning väljendada nende ühiseid seisukohti. Liidul on 82 liiget.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755