IT-firma kahekordistas käibe ja teenis ligi pool miljonit kasumit

IT-firma Fox3D Entertainment suutis müügitulu pea kahekordistada ning ettevõte teenis ligi pool miljonit eurot kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et Fox3D Entertainment OÜ müügitulu suurenes 2016. aastal 89 protsenti, 2,38 miljoni euroni (võrreldes eelneva aastaga). Ärikasum langes aga 41 887 euro võrra 430 236 euroni (-9 protsenti).

Ettevõttes töötas eelmisel aastal keskmiselt üks inimene. Käive töötaja kohta oli 2,38 miljonit eurot. Töötaja keskmine brutotasu langes 0,3 protsenti, 2393 euroni kuus. Juhatuse liikmetele maksti tasusid kokku 10 900 eurot.

 

„2016. aasta tulemused kindlustavad ettevõtte eduka arengu algust,“ kirjutas firma oma tegevusaruandes. „Vaatamata sellele ei kavatse ettevõtte juhtkond peatuda saavutatud tulemustel ning plaanib laiendada oma tegevust ja pakkuda infotehnoloogia alaseid teenuseid ka teistel turgudel.“

2014. aastal asutatud ettevõtte omanik on Deniss Lis. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal ta firmast dividende ei võtnud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara