Autor: ITuudised.ee • 4. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koolinoorte loodud uus veebiplatvom aitab oskused rahaks teha

Platvormi üks algatajest Rudolf-Gustav Hanni
Foto: Erakogu
Koolinoortest ettevõtjad on loonud uudse veebiplatvormi viiene.ee, mis aitab vabakutselistel disaineritel, fotograafidel, arendajatel või niisama suleseppadel enda oskused teistele pakkumiseks üles panna ning inimeste huvi korral annab see võimaluse enda armastatud alal pisitöid teha.

Uus veebiplatvorm pole tavapärane tööportaal, vaid pigem portfoolio erinevatest oskustest ja töödest alates logo disainimisest ja pressiteadete kirjutamisest kuni kodulehe ehitamise või pulmavideo filmimiseni välja. "Uus platvorm on lehekülg, kus kõikidel on võimalik lisada oma töö, panna sellele vastav hind ning kui tekib klient, siis täita oma ülesanne määratud tähtajaks,"  selgitas üks algatajest Rudolf-Gustav Hanni.

 

Platvormi loomisel on tema sõnul arvestatud ka sellega, kuidas leida lahendusi kui alustada näiteks uue projektiga või tahta tuua ettevõttesse uut hingamist. Raha töö eest kantakse üle vaid siis, kui mõlemad pooled on töö tulemusega rahul. Praeguseks on Viiesesse lisatud üle saja erineva pisitöö, mille kasutamine toob rahalise võidu mõlemale poolele, sest vahelt jääb ära projektijuhtidele makstavad tasud.

 

Hanni sõnul on ta ise kirglik disaini ja ettevõtluse austaja ning soovib, et iga inimene, kes on leidnud oma kire saaks sellega igapäevaselt võimalikult palju tegeleda. "Viiene.ee pakub võimalust muuta oma teadmised, talent või hobi sissetuleku allikaks ning võimaldab seda turvaliselt, privaatselt ja ka õigeaegseid makseid, et sa inimesed saaksid tegeleda sellega, mis neile kõige rohkem meeldib,” lausus Hanni.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755