Autor: ITuudised.ee • 6. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uptime sai üheteistkümnendat aastat järjest Microsofti kuldpartneri tunnustuse

Uptime´i tehnoloogiajuht Raimo Seero
Foto: Andres Haabu
Igal aastal välja antava Microsofti kuldpartneri tunnustuse sai Uptime seekord juba 11. korda järjest. Uptime jõudis esimese IT ettevõttena Eestis sellise tunnustuseni infohalduse ja grupitöö vallas ning on praeguseks ka ainus, kes on suutnud seda staatust igal aastal säilitada.

Tänavu 25. sünnipäeva tähistav tarkvaraarendusfirma Uptime on Microsofti kuldpartnerina pakkunud arendust paljudele tuntud ja nõudlikele klientidele: Äripäev, Alexela Oil, G4S, ABB, T Grupp, EAS, Nordea Läti, Rootsi Akadeemia jpt. Microsoft pakub väga võimekat arendusplatvormi, mille abil on Uptime loonud mitmeid suuri tarkvaralahendusi, viimastena näiteks ABB Eesti tootmisprotsessi haldamise lahendus või Äripäeva Eesti uudisteportaalid.

Kuldpartneri sertifikaat on kvaliteedigarantii, mis kinnitab, et Uptime oskab ja on võimeline arendama oma kliendi jaoks ärikriitilist tarkvara ning tagab sellele täieliku toe kogu tarkvara elutsükli vältel. See tähendab, et Uptime võtab enda kanda kogu vastutuse kliendi tarkvara arendamise, hoolduse ja kasutajatoe eest, lastes klientidel keskenduda oma ettevõtte põhitegevusele ja usaldada tehnilised probleemid arenduspartneri hoolde.

Microsofti partnerprogrammil on kokku neli taset: partnervõrgu liige, Action Pack, Silver ja Gold.

Kuldpartneri sertifikaadi saamiseks tuleb teha kõvasti tööd. „Kuldpartner peab igal aastal end uuesti tõestama, vastates Microsofti poolt seatud kriteeriumitele. Näiteks tuleb läbi viia nõutud määral arendus- ja integratsiooniprojekte ning töötajate hulgas peab olema vajalik arv sertifitseeritud spetsialiste,” selgitab Uptime´i tehnoloogiajuht Raimo Seero.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755