Häkatonil pandi coachimise tehnika chatboti sisse

Reedel, 9. juunil alanud häkatonil “Tech for Humanity” sai kokku 3 mehest ja 1 naisest koosnev tiim GOFORIT, mis hakkas tööle eesmärgiga luua lifecoachingu chatbot.

"Lifecoach on persoon, kes küsib küsimusi, mis aitavad asjad inimese jaoks läbi mõelda, et saaks teha enda jaoks õigeid valikuid ja jõuda kiiremini punktist A punkti B. Võtame näiteks eesmärgid. Meil kõigil on mingid väiksemad ja suuremad eesmärgid ja unistused, aga millegipärast vaid 3% inimesi paneb oma eesmärgid päriselt kirja," selgitas meeskonnas turunduse eest vastutav Ailar Väärtmaa. Ta lisas, et Dominicani ülikoolis, Californias on läbi viidud uuring, mille tulemusena selgus, et inimesed kes panevad oma eesmärgid kirja ja annavad progressist kellegile teada, saavutavad oma eesmärgi 78% suurema tõenäosusega, kui inimestega, kes ei pane eesmärke kirja.

Coach'id on Väärtmaa hinnangul väga kallid, küsides tihti rohkem kui 200 eurot tunni eest, kuid tehnikad, mida nad kasutavad on suhteliselt sarnased. Häkatonil tööle asunud meeskond GOFORIT arvas, et coachimise tehnika on võimalik panna chatbot'i sisse ja teha see kättesaadavaks massidele, et inimesed oleksid õnnelikumad, teeksid enda jaoks läbimõeldumaid valikuid ning jõuaksid kiiremini punktist A punkti B.

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for a TECHNICAL COORDINATOR

Derivco Estonia OÜ

25. november 2018

DERIVCO is looking for an ANIMATOR

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Arvamused

Teabevara