Autor: ITuudised.ee • 28. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis alustas tegevust uue põlvkonna nutikas kindlustusmaakler

Foto: inzmo.com
Sel kuul Euroopa parimaks finantstehnoloogia idufirmaks valitud kindlustusäpp INZMO alustas 19. juunil Eestis tegutsemist kindlustusmaaklerina. INZMO on traditsiooniliste maaklerite kõrval esimene idufirma, mis on Finantsinspektsiooni kindlustusmaaklerite nimekirjas registreeritud.

„Ehitasime uuendusliku veebis ja nutitelefonis toimiva maaklerlahenduse, mis teeb kindlustuse lepingu sõlmimise märgatavalt kiiremaks, arusaadavamaks ja personaalsemaks. Usume, et kindlustus ei pea olema igav ja keeruline ning tehnoloogia abil saab teenust targemalt ja seeläbi ka soodsamalt kasutada,“ sõnas ettevõtte kaasasutaja Meeri Rebane. 

Tema sõnul saab lisaks hindade ja tingimuste võrdlusele mobiilirakenduses video-tehnoloogia abil varasid kindlustusseltsile ülevaatamiseks esitada ning ostetud poliisidele ja nende tingimuste kokkuvõttele pääseb ligi sekunditega. Lähitulevikus on plaan välja tulla kahjukäsitluse lahendusega. 

Täna tegutseb INZMO Eestis ja Austrias ning käesoleval sügisel alustatakse lahenduste katsetamisega Saksamaa turul. „Kui Eesti inimestele on digitaalsetest kanalitest kindlustuse ostmine harjumuspärane tegevus, siis suuremates Euroopa riikides sõlmitakse kindlustust endiselt kontoris, paberkandjal või faksi teel. Meie eesmärk on viia kindlustuse digitaalne innovatsioon suurtele turgudele ning pakkuda klientidele üle Euroopa järjepidevalt põnevaid ja kasulikke lahendusi,“ selgitas Rebane ettevõtte ambitsiooni.

Jalgrattakindlustuse vahendamisega alustanud ning 2016. aasta sügisel liiklus-, kasko- ja reisikindlustuse pakkumisse toonud INZMO alustas maaklerina koostööd Gjensidige, ERGO ja Inges kindlustusseltsidega ning tõi turule uue jalgrattakindlustuse koostöös rahvusvahelise Helvetia kindlustusgrupiga. Lisaks uute välispartnerite kaasamisele on INZMO selle aasta Weekend Festivalil katsetamas unikaalset mobiilikindlustuse lahendust spetsiaalselt ürituse toimumise ajaks. 

INZMO on kindlustusvahenduse platvorm, mis võimaldab võrrelda ja tarbida erinevate kindlustusandjate teenuseid mõne hetkega nii mobiiltelefonis kui ka veebis. Ettevõtte investorite hulka kuulub ka maailma juhtiv ärikiirendi 500 Startups San Franciscos ning hiljuti kaasati investeering rahvusvaheliselt kindlustusseltsilt UNIQA Insurance Group. Samuti on ettevõttesse investeerinud äriinglid Eestist, Saksamaalt ja Venemaalt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755