Autor: Indrek Mäe • 5. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiinlased ostsid Nokia patente

Foto: Pixabay
Nutitelefonide tootja, Hiinlaste Xiaomi ostis mitmeid Nokia patente ning loodab oma tegevust nende abil veelgi laiendada.

Microsofti omandusest osteti ära rohkem kui 1500 intellektuaalset vara puudutavat patenti. Samuti jagavad kaks ettevõtet tulevikus piiriülest koostööd ja litsentse puudutavat informatsiooni, kirjutab Bloomberg.

Samuti on sõlmitud kokkulepe Xiaomile abiks võrguseadmete tootmisel.Xiaomi panustab viimasel ajal oma investeeringutega eelkõige jaekaubandusse ning otsib laienemisvõimalusi välismaalt. Fookusesse on võetud arenevad turud nagu näiteks India, Venemaa ja Indoneesia. Lisaks soovitakse laieneda Ameerika Ühendriikidesse.Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755