7. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple tuleb järgmisel aastal välja 3 iPhone’iga

Foto: Pixabay
Jaapani finantsväljaanne Nikkei kirjutab, et 2018. aasta toob kolm uut iPhone’i, vahendab CNBC.

Nikkei valduses oleva informatsiooni andmeil on järgmisel aastal välja tulevatel iPhone’idel varasemast kvaliteetsem OLED-ekraan.

Tänavu välja tulevatest õunatelefonidest on OLED-ekraan vaid selle kõige kallimal isendil ehk iPhone 8-l. Erinevalt varasematest mudelitest pole selle aasta mudelitel kodunuppu ning ekraan on telefonil äärest ääreni. Pole veel selge, kas Apple kavatseb seda disainilahendust edasi kanda ka järgmise aasta mudelitele.

Nikkei andmeil on Apple järgmise aasta mudelite kallal hoolega toimetamas. Siiski on praegu paljud otsad veel lahtised ning vajadusel ollakse paindlikud ka disainilahenduste osas.

CNBC küsis kommentaari ka Apple’i kõneisikult, ent too pole senimaani midagi vastanud.

Allikas: Äripäev

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755