7. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ridango kasvatas müügitulu poole võrra

Ridango loodud piletisüsteem Tallinnas.
Foto: Andras Kralla
IT-firma Ridango kasvatas müügitulu peaaegu poole võrra ning teenis ligi poolteist miljonit kasumit.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et IT-firma Ridango ASi müügitulu kasvas 2016. aastal (võrreldes eelneva aastaga) 45 protsenti, 7,95 miljoni euroni. Ärikasum suurenes 552 225 euro võrra, 1,35 miljoni euroni.

Ettevõttes töötas mullu keskmiselt 41 inimest, võrreldes eelneva aastaga suurenes see näitaja 13 võrra. Käive töötaja kohta langes 1protsendi, 193 895 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 38 protsenti, 2528 euroni.

Ridango on tunnustatud ühistranspordi lahenduste pakkuja, tarnides kontopõhist pileti- ja reaalaja kliendiinfosüsteeme Põhjamaades, selgub aruandest.

Ridango AS

„Ridango saavutas 2016. aastal olulise kasvu müügimahtudes ja kasumlikkuses,“ kirjutas ettevõtte juhtkond tegevusaruandes. „Koduturul sõlmis ettevõte olulised tehingud Tallinna/Harjumaa ja Pärnumaa ühistranspordi korraldajatega, samuti Elroniga. Sellega on tagatud lähiaastateks tugev tulubaas. Välisturul on Ridango müügitegevus suunatud Skandinaaviasse, Baltimaadesse, Pool ja Ukrainasse.

Ettevõtte omanikud on läbi mitme erineva firma Ivo Remmelg, Herty Tammo ja Toivo Annus. Eelmisel ja üle-eelmisel aastal ettevõttest dividende ei võetud.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas

Allikas: Äripäev

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755