Autor: ITuudised.ee • 18. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levikom pakub uudset kaablivaba telelahendust

Foto: Pixabay
Levikom pakub käesolevast nädalast Eestis uudsel VirtuaalFiiber püsiühendusel baseeruvat telepaketti Vaba Levi TV. Tegu on kaablivaba ja seetõttu eelkõige maa- ja hajaasustusega linnapiirkondade jaoks mugava lahendusega, mis sisaldab 25 telekanalit.

Levikomi uudne üle õhu leviv Vaba Levi TV on üks võimalus senise tasuta televisiooni vaatamiseks pärast Kanal2 ja TV3 vabalevist lahkumist 1. augustil. Levikomi teleteenuste juhi Kuno Peegi sõnul sisaldab uus pakett kõiki Eesti kanaleid, venekeelseid kanaleid ja samuti spordi-, muusika-, uudiste, laste- ning looduskanaleid. Vaba Levi TV pakett on klientidele saadaval nii koos, kui ka ilma internetiteenuseta. “Juhul, kui klient valib endale ilma interneti püsiühenduseta TV-paketi, siis sellele vaatamata saab klient kasutada tasuta internetti teleri vahendusel, milleks ei ole vaja arvutit.”

Enamusel Vaba Levi TV paketis olevatel kanalitel on järelvaatamise võimalus ning mitmed TV-kanalid edastatakse HD-resolutsiooniga.

„Uudse telelahenduse maksumuseks on 4,99 eurot kuus ja kõikidel liitujatel on võimalik uudset teenust proovida ühe kuu tasuta,” selgitas Peek. Ilma internetita paketivariandi korral lisandub alusühenduse kuutasu.

Käesolevast nädalast pakutav telelahendus toimib Levikomi uudse, üle-Eestilise VirtuaalFiiber juhtmeta lairibavõrgu baasil, mis on samaväärne kaabliga fiiberühendusega ning on mõeldud just maapiirkonnas ja äärelinnas asuvatele era- ja ridamajadele, maakodudele ja taludele ülikiire, soodsa ja kvaliteetse interneti püsiühenduse tagamiseks.

Levikomi võrgutehnoloogia tagab ka selle, et telesignaal ei halvenda kodust internetiühendust. Mitmete täna juba turul olevate lahenduste puhul tähendab televiisori vaatamine tihti seda, et samaaegselt kvaliteetset telepilti ja internetiühendust kodumajapidamises saada ei õnnestu.

„Paljudes Eesti piirkondades on kaabelühenduse kodumajapidamisse toomine päris kallis ja aeganõudev. VirtuaalFiiberTM püsiühendusega liitumine on kaabelühendusest tihti rohkem kui 10 korda odavam, paigaldus võtab aega paar tundi ning saadaval üle Eesti sõltumata asukohast,“ tutvustas Kuno Peek.

Levikom on  viimastel aastatel investeerinud miljoneid eurosid, sealhulgas üleriigilise kaablivaba lairibavõrgu arendamisse ning seetõttu suudab kvaliteetset teenust pakkuda kõikjal Eestis. 

Levikom on ligi 70 töötajaga kohalikul kapitalil baseeruv ettevõte, mis pakub ülikiire interneti-, televisiooni-, telefoni-, videovalve- ja pilveteenuseid ühtsetes teenusepakettides nii kodu- kui äriklientidele juhtmeta lairibavõrgu baasil.

Teenuste osutamiseks kasutab Levikom uudset üleriigilist VirtuaalFiiber juhtmeta võrku, mis sobib ka ettevõtete põhi- või varuühenduseks ja kohtvõrkude ühendamiseks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755