Autor: ITuudised.ee • 21. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa innustab välikontoreid kasutama

Foto: Pixabay
Kaugtöö eestvedajana tuntud Elisa kutsub tänase sooja, kauni ja suvise ilmaga kõiki linnakodanikke Ülemiste Citysse, kus on püsti pandud välikontor ja kus saab oma igapäevaseid töökohustusi täita kontorist väljaspool olles.

Elisa personalijuhi Kaija Teemägi sõnul korraldab Elisa välikontoreid selleks, et julgustada inimesi oma tavapärasest töörutiinist välja tulema ja vabas õhus töötama. „Asukohavahetus mõjub inspireerivalt, ergutab meeli, tõstab töö efektiivsust,“ kinnitas Elisa personalijuht.  

Arvukad uuringud on Teemägi sõnul näidanud, et töötajad on ettevõttes rahulolevamad, kui neil on võimalik oma tööaega ja -kohta vajadusel valida. „Üha enam ootavadki töötajad tööandjalt tööaja- ja kohapaindlikkust ehk teisisõnu võimalust töötada igalt poolt, näiteks kodust, suvilast või kohvikust,“ kutsus Elisa personalijuht inimesi rutiinist välja astuma.

Lisaks võimalusele välikontoris tööd teha, tutvustab Elisa iga kord ka erinevat kaugtööga seotud teemat. Kell 11 jagab Elisa uute teenuste juht Kertu Kriisk oma kaugtöökogemusi, mis on kogutud aastate vältel nii Eesti erinevatest asukohtadest kui ka Hispaaniast. 

Elisa välikontor on avatud kella 10-15 Ülemiste City linnakus Lõõtsa 5 hoone taga asuval pargialal (Sepapaja Selveri park). Elisa mobiilse interneti netipulga või taskuruuteri saab laenata tasuta isikut tõendava dokumendi vastu. 

Elisa pop-up-välikontorites saab töötada juulis ja augustis Tallinna eri paigus. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755