Autor: ITuudised.ee • 21. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma üks suuremaid mobiilitootjaid jõuab lõpuks Eestisse

Foto: Helena Evert, Tele2 Eesti personalidirektor
Mullu üle maailma 22 miljonit mobiiltelefoni müünud hiinlaste Meizu siseneb Eesti turule ning Tele2 hakkab esimese operaatorina müüma nende mudelit M5.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul on Eesti mobiilivalik tänavu tublisti laienenud ning müüki jõuavad siin veel vähetuntud Hiina brändid Meizu ja Xiaomi. 

“Paar aastat tagasi suhtuti Huaweisse kahtlusega, kuid nüüd on see üks Eesti populaarsemaid telefone. Meizusse investeeris kaks aastat tagasi Alibaba juht ning Aasia rikkaim mees Jack Ma, mis näitab brändi ja seadmete potentsiaali,” lisas Aron.

Katrin Aroni kinnitusel on Eestis müügile jõudev Meizu M5 väga soodne telefon, mille tehnilised näitajad ning ka sõrmejäljelugeja vastavad tegelikult palju kallima hinnaklassiga telefonile.

5,2-tollise ekraaniga Meizu M5-l on sõrmejäljelugeja, 13- ja 5-megapikslised kaamerad ning mahukas, 3017 milliampertunnine aku, mis sai Phonearena testis tippklassi hinde. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755